Rozszerzenie mozliwości kompa w Zafirze
Moderator: Sebu$
-
qtom
jak będę do Niemiec jechał to możemy sie umówić ale na dzień dzisiejszy nie wiem kiedy z reszta jakoś tam mnie nie ciągnie. chętnie sprzedał bym dom który tam mam ale zona mówi ze szkoda. przyjedz na majówkę w Bieszczady i załatwisz dwie sprawy na jednym wyjeździe dobry wypoczynek i rozszerzenie
-
shaqal
W Gdańsku lub Grudziądzu można podjechać do mnie na rozszerzenie komputera, mam oryginalnego opcoma , tel. 692 226 016.
-
Sebastian
Witam. Czy w Radomiu ktoś się tym zajmuje? nie chodzi mi o serwis.
-
Magik4815
Witam, czy w warmińsko-mazurskim znajdę kogoś kto zająłby się tematem ?
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
-
qrzyh
- Bywalec
- Imię: Krzysztof
- Auto: Zafira
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A20DTH
Niestety brak odzewu, ponawiam pytanieSebu$ pisze: 22 paź 2020, 05:55Napisz do Irka. Jest z Gliwic
memberlist.php?mode=viewprofile&u=10136
Zafira C A20DTH + Corsa D A14XER
Grzyh.Wysłałem wiadomość na PW.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
-
Darcze
Szukam osoby która pomoże z Opolskiego lub Śląska.
Na Śląsku Gliwice.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
-
Rafcio082
- Świeżak
- Imię: Rafał
- Auto: Opel Zafira C Tourer 1.4 120KM
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A14NEL
Witam. Posiadam Zafirę 1.4 120KM z wyświetlaczem Mid level. Czy jest ktoś z górnego śląska (Cieszyn i okolice) kto aktywował by dodatkowe funkcje w komputerze? Z góry dziękuję. Pozdrawiam