Ze swojej strony mogę podpowiedzieć, że Zafiry bardzo dobrze chodzą na gazie Zenit BLUEBOX - mam taki w ZA, gazownik mówi, że nie warto dokładać do BRC czy STAG, bo nic to nie daje, po prostu mamy droższą inną instalację. Zakłada takie i takie, nie cisnął mnie na droższą, argumenty dał dobre i jestem bardzo zadowolony. Poczytaj o Zenit, na południu mają zakład i democary jeżdżące na gazie, w ostatnich latach się pojawili i sporo namieszali. Mam z ich instalacją do czynienia również w Focusie 2007 kombi i bez zarzutu!
A matę bagażnika koniecznie kup z polskiej firmy REZAW-PLAST - kupiłem, mam, używam, jest bardzo dobra, niecałe 120zł za gumową (nie piankową, te są po 50zł) matę. Mogę wysłać Ci zdjęcia z mojego auta.
Rozrząd bierz INA, najlepsza marka.
CB radio President TEDDY polecam.
Światła dzienne zamontowane mam z podbydgoskiego HORPOL-u - kupisz na necie albo w sklepach, 170zł, najmocniejsze legalne w Polsce - 1100lm, gdzie norma prawna jest do 1200lm - również Mogę pokazać moje jak świecą.
Dlaczego zmieniasz gniazdo haka z 7 na 13? A nie odwrotnie? Ostatnio zamontowałem hak oryginalny ORIS odpinany i ma 13pin i będę wymieniał na 7pin...