Cześć
Nie znalazłem takiego wątku więc zaczynam nowy
Czy ktoś z Was ma zamontowane radio 2din? bo ostatnio zastanawiam się na tym ale jak zobaczyłem fabryczne miejsce to wygląda jak gra nie warta świeczki, ale może ktoś ma jakieś w miarę łatwy sposób na przerobienie tego i czy ta blacha co jest pod konsolą ma jakąś role czy można to wyciąć bez późniejszych problemów?
Pozdrawiam
Montaż radia 2din
Moderator: Sebu$
-
Forfiter2012
A może kupisz takie radyjko 1din co ekran się wysuwa i jest dość sporawy gdzieś takie widziałem ale jaka cena pojęcia nie mam...
-
Zuko
niestety słyszałem różne opinie o tych radiach, podobno ten panel lubi się psuć i wtedy zostaje się praktycznie bez radia.
Na razie badam grunt czy jest w ogóle sens to robić czy więcej z tym problemu, jak okaże się że trzeba zbudować całą konsole od nowa to skończy się na zwykłym radiu
Na razie badam grunt czy jest w ogóle sens to robić czy więcej z tym problemu, jak okaże się że trzeba zbudować całą konsole od nowa to skończy się na zwykłym radiu
-
Zuko
poczytałem ale niestety nie ma tam jak to jest zrobione pod spodem tylko efekt końcowy a mnie bardziej interesuje jak to zrobić
znalazłem parę filmików na YT ale niestety wszystkie z Brazylii i nie bardzo rozumiem co tam mówią