Zakup TECHA 2
Moderator: Mariusz
Zakup TECHA 2
Witam zastanawiam się nad zakupem techa ,tylko jest dużo wątpliwości może ktoś z klubowiczów mi doradzi
Na allegro jest kilka sztuk za ok 2000 ale to pewnie chinole ,słyszałem opinie że jak działa to będzie działał ,ale jakoś nie jestem przekonany do tego
Na olx są czasem używki i niby piszą że to oryginał ale jak to sprawdzić ??/
I co z tym Tisem?? tech potrzebuje czasem jakieś kody z niego ,tego Tisa się gdzieś aktualizuje ,czy ściąga ?? to jest płatne??
Tech insigni już nie ogarnie??
Chyba że macie jakiś program który ma podobne właściwości jak Tech (nie licząc OP coma mam go)
Na allegro jest kilka sztuk za ok 2000 ale to pewnie chinole ,słyszałem opinie że jak działa to będzie działał ,ale jakoś nie jestem przekonany do tego
Na olx są czasem używki i niby piszą że to oryginał ale jak to sprawdzić ??/
I co z tym Tisem?? tech potrzebuje czasem jakieś kody z niego ,tego Tisa się gdzieś aktualizuje ,czy ściąga ?? to jest płatne??
Tech insigni już nie ogarnie??
Chyba że macie jakiś program który ma podobne właściwości jak Tech (nie licząc OP coma mam go)
A bez tis-u to co mozna Techem zrobic?
ale coś jak dobrze pamiętam to tech chce jakieś kody z techa gdy np kodujesz kluczyk
Carpass masz na karcie kodowej.
Jeśli nie wiesz do czego to służy to jaki jest cel zakupu ?
Jeśli nie wiesz do czego to służy to jaki jest cel zakupu ?
Nie chodzi mi o car pass
Mam jeszcze opla signum, zmieniałem tam silnik z 2.2 na 3.2 trzeba było zalogować eku.
Przyjechał jakiś paprok niby się znal zj**..... mi kompa i usunął wszystkie klucze op comem
Następnie znajomy znajomego polecił mi Pana, który przyjechał z Techem i wszystko mi ogarnął, zaczął mi trochę tłumaczyć o tech-u i czasem tech potrzebuje jakieś dane z tisu.
Proszę stosować polskie znaki i zachować zasady ortografii - taki jest Regulamin Forum. Przeglądarki posiadają odpowiednie słowniki
Bodek
Mam jeszcze opla signum, zmieniałem tam silnik z 2.2 na 3.2 trzeba było zalogować eku.
Przyjechał jakiś paprok niby się znal zj**..... mi kompa i usunął wszystkie klucze op comem
Następnie znajomy znajomego polecił mi Pana, który przyjechał z Techem i wszystko mi ogarnął, zaczął mi trochę tłumaczyć o tech-u i czasem tech potrzebuje jakieś dane z tisu.
Proszę stosować polskie znaki i zachować zasady ortografii - taki jest Regulamin Forum. Przeglądarki posiadają odpowiednie słowniki
Bodek
Ostatnio zmieniony 20 maja 2018, 17:32 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Opcomem też zalogujesz ecu, robiłem wiele razy, ale niestety jeśli ktoś kupi tylko dlatego że ludzie na forum polecili to można nie znać w pełni możliwości.Jacek pisze: ↑20 maja 2018, 11:38 Nie chodzi mi o car pass
Bodek
!!! Diagnostyka: Opel, Saab, Audi, VW, Seat, Skoda, Citroen, Peugeot, Renault, BMW - 692 226 016 !!!