Polecane / NIEpolecane - przyciemnianie szyb... propozycje
Moderator: Mariusz
- Ostap
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wczoraj gdy mój syn jechał z tyłu i bawił się szybą to zauważyłem, że szyba dziwnie się rusza tak jakby prowadnica była za luźno. Łapie taki przekos gdy leci do dołu, jak w górę to jest ok. Pewnie na dole źle prowadnica ustawiona. Jednak wszędzie trzeba patrzeć ludziom na ręce.
A najlepiej jednak wszystko robić samemu aby było dobrze. Zaczynam tak myśleć.
A najlepiej jednak wszystko robić samemu aby było dobrze. Zaczynam tak myśleć.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Lukasz szyby Ci nie demontowali zeby folie nakleic bo niby po co
Jak w tamtum roku przyciemnialem w Jeleniej Gorze ( adres i dane podalem wczesniej w temacie ).....
... ekipa na miejscu wyciagnela "arsenal" tubek z gotowymi szaklonami roznych modeli samochodow ,
docinanie a potem klejenie bez ciecia nozykiem na szybie
Jak w tamtum roku przyciemnialem w Jeleniej Gorze ( adres i dane podalem wczesniej w temacie ).....
... ekipa na miejscu wyciagnela "arsenal" tubek z gotowymi szaklonami roznych modeli samochodow ,
docinanie a potem klejenie bez ciecia nozykiem na szybie
bazyliszek72
- Ostap
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Właśnie demontowali i chyba coś źle zrobili. Będę miał chwilę to zajrzę tam.
Różne są metody cięcia tej folii. Niektórzy robią to na aucie, niektórzy rysują i tną na stole.
Prawda jest taka, że jak masz ostry dobry nóż (olfa) i dobrą wprawę w ręku to szyby nie porysuje
Różne są metody cięcia tej folii. Niektórzy robią to na aucie, niektórzy rysują i tną na stole.
Prawda jest taka, że jak masz ostry dobry nóż (olfa) i dobrą wprawę w ręku to szyby nie porysuje
-
rafaellowarszaw
- Mieszkaniec
- Imię: Rafał
- Auto: Opel Zafira A 1.8 NJOY
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Nie wiem czy na dobry dział rzuciłem temat... Jeżeli nie to proszę o przeniesienie na właściwy dział.
Chciałbym w swojej Zafirce przyciemnić szyby: tylne drzwi, tylne szyby,szybę od bagażnika.
Czy ktoś z forumowiczów ostatnimi czasy przyciemniał szyby? Jeżeli tak to ile to go kosztowało (chodzi mi jak ktoś to robił w firmie)...
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Rafał
Nie wiem czy na dobry dział rzuciłem temat... Jeżeli nie to proszę o przeniesienie na właściwy dział.
Chciałbym w swojej Zafirce przyciemnić szyby: tylne drzwi, tylne szyby,szybę od bagażnika.
Czy ktoś z forumowiczów ostatnimi czasy przyciemniał szyby? Jeżeli tak to ile to go kosztowało (chodzi mi jak ktoś to robił w firmie)...
Rafał
-
Mareek
Ostatnio zmieniony 29 mar 2020, 10:09 przez Mareek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marekrudz
Polecamrafaellowarszaw pisze: 20 maja 2018, 17:44 Witam wszystkich
Rafał
https://pl-pl.facebook.com/wrapshadowstudio/
Robiłem sam tam 1,5 miesiąca temu koszt 430 zł po negocjacjach generalnie to 450-500 zł