Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bumba pisze: ↑21 maja 2018, 12:26
No właśnie fajnie byłoby wiedzieć, czy jest różnica. W sumie jestem emocjonalnie związany ze swoją kierownicą .
Kurcze jestem z Domasławic więc masz kilka kilometrów do mnie
Przyjedź na kawę i pomyślimy co zrobić z kierownicą
PS. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Ostatnio zmieniony 21 maja 2018, 22:05 przez wampir11111, łącznie zmieniany 1 raz.
bumba pisze: ↑21 maja 2018, 12:26
No właśnie fajnie byłoby wiedzieć, czy jest różnica. W sumie jestem emocjonalnie związany ze swoją kierownicą .
Kurcze jestem z Domasławic więc masz kilka kilometrów do mnie
Przyjedź na kawę i pomyślimy co zrobić z kierownicą
PS. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
Domasławice koło Goszcza? Obszywasz kierownice skórą?
Witam
Mam lekko podrapana kierę w wersji enjoy i chcialbym ją podmalowac, jednak nie jest czarna a jakos siwo/jeansowa moglibyscie podpowiedzieć jaki dokładnie kolor farby jest na tej kierownicy?
Naszła mnie chęć na wymianę kierownicy na troszkę ładniejszą
W aukcji znalazłem taką informację: WAŻNE: W kierownicach często występują różne mocowania poduszki (widoczne dopiero po jej wypięciu)- w związku z licznymi pomyłkami ze strony kupujących prosimy koniecznie sprawdzać mocowania poduszki w swojej kierownicy i porównać z wystawioną na naszej aukcji !!!
czy są różne mocowania poduszki wolałbym wiedzieć przed zmianą
Teraz mam taką:
i jak widać jakaś różnica może być.
Ostatnio zmieniony 25 lis 2018, 14:12 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
A jaki obwód w najzwyklejszej kierownicy u Was? Bo widze kolega wyżej podał 115,5 a ja mierzyłem i wyszło jakoś 116,2 dziwne a kiera jak na mojej fotce wyżej ori.