Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kolejny zlot zaliczony ...sporo bardzo ciekawych projektów ,perełek nowych jak i starszych opli .Praca sędziego strasznie stresującą wybrać 40 aut w 8 kategoriach i nikogo nie skrzywdzić na prawdę ciężko.... pogoda dopisała a słoneczko prażyło nie miłosiernie szkoda ze tak mało osób było z ZKP 3-4 os kilka nie dojechało ...Zafirek było na zlocie 3 ZA OPC i 1 ZB OPC + ZC 1 szt
Zrobionych sporo fotek które zawsze cieszą oko
Naprawdę warto było tam być pokazać ludziom ze Zafirka tez może mieć to coś ....i promować ZKP !!!
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Wojtas to mnie zadziwia , jak to mówią zamiast jezdzic zwykłym oplem za tą kase co w niego inwestujesz to bys mógł jezdzic wygodniej wygodniejszym mercedesem itp . Rzeczywiście wiekszego maniaka jak Ty to w Polsce nie ma . Teraz co masz planach zmienić
Wojti Ty to masz taką fure ze mogłbyś nowym miesiem jeździć ale miny gosci w miesiach betach i innych pseudo sportowych furach sa bezcenne jak dostaja baty od rodzinnego vana doprowadzonego do perfekcji ale powiem szczerze ze te miny też czasami mnie ciesza i to co raz bardziej
Chłopaki dzieki za miłe słowa staram się jak mogę aby ludzi zadziwiała Zafirka co za tym idzie większe zainteresowanie że rodzinny autobus tez może być cool
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
Wojti zainteresuj się końcowym tłumikiem w wersji poprzecznej -widziałem takie na żywo w MG i dają większe możliwości oraz kilka wariantów wykonania pod klienta nie mówiąc o wersji tytanowej którą miałem w rękach