UBEZPIECZENIE do Zafiry - jakie, gdzie?
Moderator: Tunio999
Napisz jeszcze co to za ubezpieczyciel i będzie
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
OC +AC+ NNW - 793zł (udział własny w szkodzie 1000zł) - AXA
tak dokładnie cały pakiet przy max zniżkach ale faktycznie taki light. Zabezpiecza jedynie poważniejsze sprawy. Na full bez udziału własnego wychodziło mi podczas wyliczenia ok 1350zł.
- Mat86radom
- Zafiromaniak
- Imię: Mateusz
- Auto: Mazda 5 2.0 Diesel 143KM/360nm
- Model: MZRCD
- Oznaczenie silnika: CITD
OC+NW+szyby w Inter Risk 611zł
Ja mam w AXA OC , mini asistance , całość 570zł.
Dzisiaj wykupione w AXA OC + Mini Assistance 424 zł.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2018, 19:10 przez Deleted User 21664, łącznie zmieniany 1 raz.
- shadow
- Mieszkaniec
- Imię: Adam
- Auto: Zafira 1.8 Cosmo
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Kończy mi się ubezpieczenie i już dostaje telefony z propozycjami, które mnie ścinają z nóg. Łączna składka OC i AC wzrosła o 100% a jeden pan z PZU twierdzi, że mam 55% zniżki OC ale 15% zwyżki AC
Gdzie mogę się dowiedzieć dokładnie jakie mam zniżki?
Próbowałem na stronie UFG ale tam mam tylko wpisy z OC od 2013 kiedy to na siebie rejestrowałem samochód a odnośnie AC tylko wpisane szkody
Kończy mi się ubezpieczenie i już dostaje telefony z propozycjami, które mnie ścinają z nóg. Łączna składka OC i AC wzrosła o 100% a jeden pan z PZU twierdzi, że mam 55% zniżki OC ale 15% zwyżki AC
Gdzie mogę się dowiedzieć dokładnie jakie mam zniżki?
Próbowałem na stronie UFG ale tam mam tylko wpisy z OC od 2013 kiedy to na siebie rejestrowałem samochód a odnośnie AC tylko wpisane szkody
-
- Przeglądacz
- Imię: Mariusz
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Szczerze to mogło by być bez tego asistansu i zielonej karty one i tak są w ,,gratisie,, do OC. OC muszę mieć bo jest obowiązkowe i szukam gdzie najtaniej a co tam jeszcze dają to mnie nie interesuje. Jakby Pan Miecio pod sklepem monopolowym mógłby mi ubezpieczyć za 50zl to też bym wykupił u niego:)
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
Dodano po 2 minutach 18 sekundach:
A co do pytania to holowanie do iluś tam kilometrów i pomoc w naprawie jak złapę gumę.