Co myślicie o tym radyjku - pytania dot. wymiany na niefabr.
Moderator: Sebu$
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
włączasz radio
pod pokrętłem głośności masz szeroki guzik ze strzałkami w prawo i w lewo
jak przytrzymasz w prawo chwilę to powinno zacząć szukać stację w górę
jak w lewo to w dół
jeśli ci nie znajdzie fali transmitera
to pojedynczymi kliknięciami dochodzisz do wybranej stacji
a żeby zapamiętać daną stację wciskasz i trzymasz któryś z guzików od 0-9 zależy pod którym chcesz zapamiętać
i tyle
pod pokrętłem głośności masz szeroki guzik ze strzałkami w prawo i w lewo
jak przytrzymasz w prawo chwilę to powinno zacząć szukać stację w górę
jak w lewo to w dół
jeśli ci nie znajdzie fali transmitera
to pojedynczymi kliknięciami dochodzisz do wybranej stacji
a żeby zapamiętać daną stację wciskasz i trzymasz któryś z guzików od 0-9 zależy pod którym chcesz zapamiętać
i tyle
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Witam ja też z małym zapytankiem mianowicie chodzi mi o model radia do Zośki A które ma doprowadzone drugie zasilanie plus z deski rozdzielczej a dokładnie z prędkościomierza dziękuj za jakąś podpowiedz pozdro.
no więc jaśniej mówiąc po zakupie zośki miałem problemy z radiem gdyż przy ruszaniu czy też jak się zatrzymywałem radio się na chwilę wyłączyło i załączało samo byłem z tym u znajomego elektryka a on stwierdził że tu było takie radio z podgłaśnianiem w zależności do prędkości no i fajnie by było włożyć zośce takie radio jakie było poprzednio
Nr VIN VOLOTGF75Y2174949 z góry dzięki Mietek za rozszyfrowanie pozdro.
--scalone--
No to teraz jest wszystko jasne
Serdeczne dzięki Mietku za info na temat mej Zośki
Pozdrawiam
Jarek.
Myślę że temat można zamknąć
//edytujemy posty a nie piszemy jeden pod drugim //BajBus
--scalone--
No to teraz jest wszystko jasne
Serdeczne dzięki Mietku za info na temat mej Zośki
Pozdrawiam
Jarek.
Myślę że temat można zamknąć
//edytujemy posty a nie piszemy jeden pod drugim //BajBus
Ostatnio zmieniony 20 lip 2010, 14:20 przez Anony Mous, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Kupiłem Zafire A(niebawem przedstawie ją na forum) lecz jest ona bez radia. Po zastanowieniach zdecydowałem sie na zakup tego radia- http://allegro.pl/item1181432187_clario ... v_24h.html ale teraz pytanie- Jak podłączyć je żeby działało ze sterowaniem z kierownicy?
Ewentualnie koledzy polećcie jakieś inne radyjko w podobnych pieniądzach jeśli uważacie że to jest nie warte zachodu
Kupiłem Zafire A(niebawem przedstawie ją na forum) lecz jest ona bez radia. Po zastanowieniach zdecydowałem sie na zakup tego radia- http://allegro.pl/item1181432187_clario ... v_24h.html ale teraz pytanie- Jak podłączyć je żeby działało ze sterowaniem z kierownicy?
Ewentualnie koledzy polećcie jakieś inne radyjko w podobnych pieniądzach jeśli uważacie że to jest nie warte zachodu