Dokładnie
Jest
Dokładnie
Były czyszczone tydzień temu przed spotemCzesławo Moreno pisze: ↑17 sie 2018, 15:09 I elegancko
Ale do zdjecia to wypadałoby dywanik posprzątać
Sprzedający pisał tylko o 5 koniach więcej
Niech zginę ja i pchły moje... CZAD! Proszę na priv o namiary na kontakt do zakupu ninijszych "przycisków deptanych"
No wiesz... Brud rzecz nabyta... Się jeździ, się brudzi... Ale co to za dziurka w podłodze na lewo od ped... znaczy się... "przycisku deptanego" sprzęgła????Czesławo Moreno pisze: ↑17 sie 2018, 15:09 I elegancko
Najlepiej to polować u nas na forum, mi udało się za 3 razem zdobyć takie nakładki, rozchodzą się jak ciepłe bułeczki co do ściągania starych to pociągłem za jeden róg do siebie i ładnie zeszłyFedorak pisze: ↑18 sie 2018, 02:03Niech zginę ja i pchły moje... CZAD! Proszę na priv o namiary na kontakt do zakupu ninijszych "przycisków deptanych"
(nie napiszę oryginalnej nazwy gdyż zaraz mnie oskarżą o homofobię ) bo moje w sumie są już na wylocie,a
te prezentują się po prostu genialnie...
A nie ma problemu ze ściągnięciem tych oryginalnych, "gummianych"?
Dodano po 3 minutach 35 sekundach:No wiesz... Brud rzecz nabyta... Się jeździ, się brudzi... Ale co to za dziurka w podłodze na lewo od ped... znaczy się... "przycisku deptanego" sprzęgła????Czesławo Moreno pisze: ↑17 sie 2018, 15:09 I elegancko
W sumie to miałem jedyne obawy co do hamulców, reszta zrobiona, tym bardziej że w zeszłym tygodniu trochę robiłem przy i pod autem