Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lepiej późno niż wcale, poszukuję pokrowców na fotele , pełne zakrywające całe siedzisko, bo przy wysiadaniu ocieram nogą o przód krawędzi fotela , mimo max odsunięcia fotela i podniesionej kierownicy , i przez rzepy na tylnych kieszeniach zaciągnąłem tapicerkę siedziska.
Czy ktoś kupował dobre ,ale cenowo nie drogo ostatnio pokrowce, polecił produkt. Przymierzałem się do tych z sieciówek, ale jak szybko się przymierzałem, to tak szybko sobie odpuszczałem .
Z góry dziękuję za pomoc
ceki70
Przy pisaniu towarzysz mi dysleksja, dysortografia, dysgrafia,
Słuchajcie podpowiedzcie, gdzie kupić na 100% pasujące pokrowce. Szukam, jednak jakoś albo za drogie i te zdjęcia poglądowe a na żadnym fotki na Zośce. Szkoda mi w błoto 200zł wyrzucić. Może ktoś z Was kupował? Przyznam, że szkoda mi tej kieszeni na na tyle fotela. Większość pokrowców na tylną kanapę nie ma aż 3 oddzielnych pokrowców na każde z 3 opart, a wiadomo w Zośce każdy fotel składany. Podeślijcie jakieś sprawdzone linki. Myślałem już o samych koszulkach ale są tylko na przód a dzieciaki na tyle chyba więcej bałaganu narobią a takich na tył nie znalazłem
Jeszcze nie zastanawiam się które wybrać, bo wyglądają na identyczne. Mam link od firmy która również mi odpowiedziała, że wszystkie sprzedawane to uniwersalne a mają też szyte na miarę najtańsze za chyba 360, Ekoskóra z alkantarą 409 zł,
W obydwu mailach mówią, że będą pasować.
W obydwu przypadkach zapewniają, że środkowy podłokietnik oddzielony jest po obydwu stronach suwakiem.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2018, 18:51 przez harvard, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam
dziś miałem 2 h wolnego więc wrzuciłem pokrowce. Przód masełko poszło jak spłatka. Przedni fotel najlepiej podnieść jak najwyżej aby wszystkie gumki lepiej ręką od spodu fotela pospinać. Tył już gorzej. Trochę kombinacji i już nie miałem siły focić bo trochę jakoś pokrowce nie na wymiar jak się okazało i trzeba użyć na podłokietnik nożyczek, aby rozłączyć tylne oparcie. Ale poszło, może nie idealnie ale dać od 400zł za pokrowce na miarę a dać 112zł i trochę pokombinować hmmm? wolę resztę przeznaczyć na Pb.
Aha, w aukcji napisane, że trzeba rozcinać dziury na zagłówki. A tutaj niespodzianka są rzepy (przednie fotele tylko) i ładnie to wchodzi pod mocowanie plastikowego zagłówków.
fotele oryginalne
fotel z pokrowcem w kolorze wnętrza byly czarne ale jakoś kolorystyczne wnętrze rozmyłoby się dlatego szaro-siwe musiały być
i te rzepy o których mówiłem
tył kanapy przed weekendem ogarnę telefonem.
Tutaj masz link https://allegro.pl/pokrowce-samochodowe ... 25031.html
Jedyną modyfikacja którą musisz zrobić to na tylny podłokietnik nożyczkami rozciąć łączenie na tylnym oparciu. Reszta idzie zrobić, może dzisiaj pod robotą strzelę fotki. U mni dwoje dzieci musi być pokrowiec bo rozwalą mi fotele