Wgranie Języka Polskiego
Moderator: Sebu$
-
Naza4
Wgranie Języka Polskiego
Moje pytanko brzmi "czy Język Polski można wgrać samemu za pomocą płytki i programu czy trzeba jechać do mechanika ? "
-
rzadki
-
gutek18
Witam serdecznie !!!!
Szukam w zachodniopomorskim mechanika, ktory wgrywa język polski do komputera w autku - Oplel Zafira 2006r. 1.9 z językiem niemieckim w orginale - z góry wielkie dzięki za namiary !!!!
Szukam w zachodniopomorskim mechanika, ktory wgrywa język polski do komputera w autku - Oplel Zafira 2006r. 1.9 z językiem niemieckim w orginale - z góry wielkie dzięki za namiary !!!!
-
gutek18
Byłem u szpeca od wgrywania, miał odpowiedni sprzęt ale LIPA nie udało się i ponoć nie uda się tego zrobić. W grę wchodzi wmontowanie kompa z wyświelaczem, który miał polskie dane.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Najpierw lekturka tutaj: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... c&start=45belmi71 pisze:Witam . Gdzie w Krakowie wgrywają Polski język do zafirki A.
a w odpowiedzi na Twoje pytanie to - pewnie w ASO jak coś proponuję
- Albert Einstein
-
darekimi
-
Arczi
-
rzadki
jednak autem nie zawsze jeżdżą osoby znające języki obce, bo poza standardowymi wskazaniami wyświetlacza o spalaniu, czy średniej prędkości są pokazywane inne komunikaty, dotyczące wskazań czujników pomiarowych. mój tata w życiu nie zrozumiałby ich, a ja też rozumiałem dopiero po odpaleniu komputera i przetłumaczeniu za pomocą translatora. stąd koszt 50zł za zamianę języka nie jest wygórowany a spokój w ich odczytywaniu bezcenny 
-
Arczi
rzadki fakt 50zl jak to mowia D...y nie ma i mozna zaplacic zeby po PL bylo tyle ze... niewiem o jakich ciezko skomplikowanych komunikatach mowisz bo chyba nie o tym ze jest zimno i moze byc droga oblodzona albo tym ze plyn w zbiorniczku spryskiwaczy sie konczy... ale ok jak najbardziej ma to sens i pewnie jakbym mial mozliwosc zmiany za 50zl na jezyk PL to tez bym zrobil chocby dlatego zeby "gadalo po mojemu" - bardziej dla bajeru niz dla praktycznosci 
-
tofo