[B] - szymonOPC Rodzinna Zafirka OPC
- doktor
- Mieszkaniec
- Imię: Sebek
- Auto: Astra H OPC 'Burg
- Model: AH
- Oznaczenie silnika: z20leh
zamowilem zestaw od AutoGlym zdam za pare dni relacje
Zafira A OPC - EDS ST1
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
Astra H OPC Nurburgring Edition
Vectra C Turbo GTS
Astra G Kombiak 1.8
- szymonOPC
- Bywalec
- Imię: Szymon
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: LEH
Witam ostatnio zaczęło mi jechać nieprzyjemnym zapachem z klimatyzacji - a tak nie może być A więc zakupiłem graty:
I dziś wziąłem się za odszczurzanie odkurzacz z małą końcówką i pędzelek w celu wygarnięcia z najdalszych rejonów przy chłodniczce paprochów, a i sprawdziłem wcześniej skraplacz pod podwoziem czy jest drożny wsadzając w ten maleńki otwór od dołu przewód antenowy pod samochodem okazał się drożny. Jak widać piana party którą powtórzyłem trzy razy bo środka jest prze dużo
I po tym zabiegu malinowo nic nie śmierdzi a przede wszystkim zero pleśni grzybów i inny nieprzyjemnych zapachów.
I dziś wziąłem się za odszczurzanie odkurzacz z małą końcówką i pędzelek w celu wygarnięcia z najdalszych rejonów przy chłodniczce paprochów, a i sprawdziłem wcześniej skraplacz pod podwoziem czy jest drożny wsadzając w ten maleńki otwór od dołu przewód antenowy pod samochodem okazał się drożny. Jak widać piana party którą powtórzyłem trzy razy bo środka jest prze dużo
I po tym zabiegu malinowo nic nie śmierdzi a przede wszystkim zero pleśni grzybów i inny nieprzyjemnych zapachów.
- Tazz
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Mercedes Benz E klasa
- Model: S211
- Oznaczenie silnika: M112
Widzę dobre części dobra robotę (można powiedzieć że w połowie ) trochę przyjemności podczas roboty (to w zielonej butelce)
Byly:
Astra F 1.6 htb
Omega 2.2 sedan
Zafira (z19dth + virus)
Zafira OPC (z20leh)
Przejściowe
VW polo (1.6) htb
seat Cordoba Vario (1.6)
Ford Focus (1.6 TDCI) Htb
Żonowozy:
audi A4 1999 (1.6)
Daihatsu Materia 2008 (1.3)
Obecnie:
Mercedes W211 3.2 V6
Romet ZK 125 FX
Astra F 1.6 htb
Omega 2.2 sedan
Zafira (z19dth + virus)
Zafira OPC (z20leh)
Przejściowe
VW polo (1.6) htb
seat Cordoba Vario (1.6)
Ford Focus (1.6 TDCI) Htb
Żonowozy:
audi A4 1999 (1.6)
Daihatsu Materia 2008 (1.3)
Obecnie:
Mercedes W211 3.2 V6
Romet ZK 125 FX
- szymonOPC
- Bywalec
- Imię: Szymon
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: LEH
Wiem że mało znana ale rozmawiałem z gościem który jest na rynku z 15 lat sprzedaje aku w Kielcach i mówił że to są najlepsze japońskie akumulatory z 3 letnią gwarancją. A jak sam powiedział za Centre Varte czy Boscha płacimy za marke. Fakt nie był tani tj. 360zł ale rabat zrobił i już lepiej się zrobiło
- paweldm
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Peugeot 308SW
- Model: P308
- Oznaczenie silnika: A20DTH
A wyświetlacz, gdzie zamontowałeś? Ja w Lwie żony zamontowałem nad wewnętrznym lusterkiem wstecznym.
Jest Peugeot 308SW 2.0Bluehdi i Meriva B 1.7cdti
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308
Była Zafira A 1.8 16v lpg i B 2.0 Turbo +lpg oraz zastawa, polonez, tempra, espace II i IV omega B, tigra, C3, C4 Grand Picasso, Outlander II, Berlingo III, Astra J 2.0cdti, Peugeot 308