Co sądzicie o tej.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... BtQ9e.html
poprawiłem
Moderator: Tunio999
Wybór należy do Ciebie!ash86 pisze: 04 gru 2018, 21:21 Już głupiej normalnie panowie albo ta niebieska z lagnicy albo dalej szara z Jedlińsk
To nie takie proste... Teraz się wycwanili i musisz być właścicielem. A dodatkowo musisz założyć konto na MyOpel i mieć u nich co najmniej jeden serwis ASO (np. klimę lub olej) żeby aktywowali historię.BQB pisze: 04 gru 2018, 15:29 Poproś o VIN i jedź do najbliższego salonu Opla i spytaj ich, jaki był ostatnio zarejestrowany przebieg i kiedy. Na podstawie tego sobie wyliczysz ile było robione rocznie km.
Teraz? Znaczy od kiedy? Ja na początku roku jak chciałem, to uzyskałem informację, że ostatnia wizyta była kiedyś tam i auto miało przebieg jakiśtam i rozrząd był wymieniany przy przebiegu 160k.Sumik pisze: 04 gru 2018, 23:42To nie takie proste... Teraz się wycwanili i musisz być właścicielem. A dodatkowo musisz założyć konto na MyOpel i mieć u nich co najmniej jeden serwis ASO (np. klimę lub olej) żeby aktywowali historię.BQB pisze: 04 gru 2018, 15:29 Poproś o VIN i jedź do najbliższego salonu Opla i spytaj ich, jaki był ostatnio zarejestrowany przebieg i kiedy. Na podstawie tego sobie wyliczysz ile było robione rocznie km.
No chyba że masz pochytane.
Ja kupiłem swoją z przebiegiem 251k.Sumik pisze: 04 gru 2018, 23:42 Przebieg, przebiegiem. Jest dosłownie garstka 10 letnich aut które mają po 170k km. Mnie się jakimś cudem udało, dopiero za którymś razem, ale byłem osobiście i trafiłem auto od kobiety z Niemcowni... FART![]()
Nie łudźmy się. Ludzie sami do tego doprowadzili. Bo przebieg...
Ja osobiście wolę auta po 200k km bo mają już usunięte wszystkie dolegliwości tego przebiegu.