Regularne spoty w Warszawie
Moderator: Tunio999
- Mariusz
- Zafiromaniak
- Imię: Mariusz
- Auto: ZB OPC Line
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Lista obecności:
1. WhiteBoy
2. Mariusz131

Aaaa...... Leszek też był.
Z racji że był to ostatni "regulaminowy" spot w tym roku ( następny wypada w drugi dzień świąt) pytanie do kolegów czy przekładamy termin np. na czwartek po świętach czy może na inny. A może w ogóle robimy miesięczną przerwę
Proszę o wypowiedzi. Pozdrawiam
Lista obecności:
1. WhiteBoy
2. Mariusz131

Aaaa...... Leszek też był.
Z racji że był to ostatni "regulaminowy" spot w tym roku ( następny wypada w drugi dzień świąt) pytanie do kolegów czy przekładamy termin np. na czwartek po świętach czy może na inny. A może w ogóle robimy miesięczną przerwę
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
- Kocur
- Zafiromaniak
- Auto: Opel Zafira B OPC
- Oznaczenie silnika: Z20LEH
Brawo Panowie
Ja proponuję spot przełożyć
Opel Zafira B OPC
Audi S4 Cabrio 3.0 V6
-
PSiejka
Oby do wiosny...
-
Skasowany użytkownik 21943
Ja też pierwszym razem nie mogłem znaleźć tego miejsca

Ostatnio zmieniony 20 gru 2018, 08:43 przez Skasowany użytkownik 21943, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kocur
- Zafiromaniak
Wjeżdża się z ulicy na poziom -2, potem prawym pasem jedzie nim do samiutenkiego konca, az dojeżdżamy do miejsca, gdzie pozostaje nam tylko skręt w lewo. Skręcamy więc w lewo, a później pierwsza w prawo i jestesmy
Ostatnio zmieniony 20 gru 2018, 20:06 przez Kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
Opel Zafira B OPC
Audi S4 Cabrio 3.0 V6
-
siwykomar
Jestem za przełożeniem. Może tak nie typowo przed świętami, będzie można złożyć sobie życzenia:) . W razie jak nie dojdzie do spotu, to wszystkim życzę wesołych, spokojnych, bezpiecznych (dla kierujących) świąt dla całego ZKP
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:
Lub szukać zielonej strefy. Oznaczenia alfabetycznie tez pomagają- każdy zna alfabetKocur pisze: 20 gru 2018, 09:10 Wjeżdża się na poziom -2, potem prawym pasem jedzie nim do samiutenkiego konca, az dojeżdżamy do miejsca, gdzie pozostaje nam tylko skręt w lewo. Skręcamy więc w lewo, a później pierwsza w prawo i jestesmy
-
PSiejka
Hy, hy, hy..., co każdy zna??????siwykomar pisze: 20 gru 2018, 09:16 Jestem za przełożeniem. Może tak nie typowo przed świętami, będzie można złożyć sobie życzenia:) . W razie jak nie dojdzie do spotu, to wszystkim życzę wesołych, spokojnych, bezpiecznych (dla kierujących) świąt dla całego ZKP
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:Lub szukać zielonej strefy. Oznaczenia alfabetycznie tez pomagają- każdy zna alfabetKocur pisze: 20 gru 2018, 09:10 Wjeżdża się na poziom -2, potem prawym pasem jedzie nim do samiutenkiego konca, az dojeżdżamy do miejsca, gdzie pozostaje nam tylko skręt w lewo. Skręcamy więc w lewo, a później pierwsza w prawo i jestesmy![]()
- Kocur
- Zafiromaniak
Dzięki, Wojteksiwykomar pisze: 20 gru 2018, 09:16 W razie jak nie dojdzie do spotu, to wszystkim życzę wesołych, spokojnych, bezpiecznych (dla kierujących) świąt dla całego ZKP
Opel Zafira B OPC
Audi S4 Cabrio 3.0 V6
-
siwykomar
Fakt, są wyjątki od regułyPSiejka pisze: 20 gru 2018, 09:55Hy, hy, hy..., co każdy zna??????siwykomar pisze: 20 gru 2018, 09:16 Jestem za przełożeniem. Może tak nie typowo przed świętami, będzie można złożyć sobie życzenia:) . W razie jak nie dojdzie do spotu, to wszystkim życzę wesołych, spokojnych, bezpiecznych (dla kierujących) świąt dla całego ZKP
Dodano po 1 minucie 59 sekundach:Lub szukać zielonej strefy. Oznaczenia alfabetycznie tez pomagają- każdy zna alfabetKocur pisze: 20 gru 2018, 09:10 Wjeżdża się na poziom -2, potem prawym pasem jedzie nim do samiutenkiego konca, az dojeżdżamy do miejsca, gdzie pozostaje nam tylko skręt w lewo. Skręcamy więc w lewo, a później pierwsza w prawo i jestesmy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Jestem za przerwą,
- Kocur
- Zafiromaniak
Czyli przesuwamy na "Za dwa tygodnie". Przeprogramuje front.
Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A605FN przy użyciu Tapatalka
Opel Zafira B OPC
Audi S4 Cabrio 3.0 V6