szyny flex organizer i przegroda oddzielajaca 2 i 3 rząd...
Moderator: Sebu$
szyny flex organizer i przegroda oddzielajaca 2 i 3 rząd...
Witam od maja jestem posiadaczem super zafiry tourer jedynym minusem jest to iż nie posiadam szyn flex organizer w bagażniku gdzie wszystkie drobne rzeczy latają na prawo i lewo a na rynku wtórnym nie są osiągane ani w ASO dlaczego ? Również nie mogę nigdzie znaleźć przegrody oddzielająca bagażnik miedzy 2 a 3 rzędem siedzeń. Ktoś coś wie posiada?!
-
- Debiutant
- Imię: Jurek
- Auto: Opel Zafira Tourer 2,0 EcoFlex
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A20DT
Kolego - ja ogarnąłem sobie to zwykłą siatką na hakach bagażnikowych (chyba jeszcze z Mondeo mi została, ale kupiona w jakims norauto chyba) i sprawdza się doskonale. Co tylko potrzebuję wsuwam pod nią i juz nie lata luźno - aczkolwiek powiem, że w sytuacji kiedy mam włożona kuwetę (czyli tą wykładzinę bagażnika z tworzywa) to wtedy słuchać lekkie przesuwanie. Ale nie jest to luźne przewracanie sie po kufrze.. I koszt zapewne rozsądny. Chyba, ze masz przemożną chęć posiadania - to z tym nie dyskutuję.
Pozdrówka
J.
Always look at the bright side of life )))
J.
Always look at the bright side of life )))
-
- Świeżak
- Imię: maciej
- Auto: Zafira C 2.0 CDTI
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20DTH
dzis sobie dokladnie oblukalem bagaznik, tez niestety nie mam szyn, szkoda. mam tylko atrapy jakby tam byly niestety nic pod nimi nie ma, czy takie szyny mozna jakos zamocowac? moze jakos przywiercic do tego boczku w plastiku?
- evolution1zafir
- Mieszkaniec
- Imię: EVO
- Auto: Opel Zafira C Cosmo
- Oznaczenie silnika: A20DT
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )
-
- Przeglądacz
- Imię: Łukasz
- Auto: zafira
- Model: tourer
- Oznaczenie silnika: Z16LET
- Kontakt:
Hej jak auto zamawiałem to sprzedawca twierdził że nie montują w aso, z tym że nie do końca w to wierzę
Ostatecznie oprócz rabatu wytargowałem je jeszcze gratis - same szyny z haczykami a te ruchome przegrody można i PL zamówić. https://www.opel-accessories.com/opel_aoc/pl-PL
Ostatecznie oprócz rabatu wytargowałem je jeszcze gratis - same szyny z haczykami a te ruchome przegrody można i PL zamówić. https://www.opel-accessories.com/opel_aoc/pl-PL
-
- Świeżak
- Imię: maciej
- Auto: Zafira C 2.0 CDTI
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20DTH
witam,
mam techniczne pytanie,
obecnie w swojej zosi nie mam praktycznie zadnego wyposazenia, tj szyn flex.... wszystko po prostu lata.
na boczkach jest atrapa szyny ale wiadomo, nic tam nie ma.
moje pytanie brzmi: czy jak kupie szyny w aso... bo niby sa (800 zl) jak je zamontowac, mam zrobic dziure w boczku? czy tam bedzie jakies mocowanie? ktos to robic moze?
zdjecie typowo podgladowe - tak mam obecnie - czy to da rade wyciac? tam nie jest nic wlozone jest zaslepione na amen
a tak chcialbym to osadzic
dzieki za pomoc
mam techniczne pytanie,
obecnie w swojej zosi nie mam praktycznie zadnego wyposazenia, tj szyn flex.... wszystko po prostu lata.
na boczkach jest atrapa szyny ale wiadomo, nic tam nie ma.
moje pytanie brzmi: czy jak kupie szyny w aso... bo niby sa (800 zl) jak je zamontowac, mam zrobic dziure w boczku? czy tam bedzie jakies mocowanie? ktos to robic moze?
zdjecie typowo podgladowe - tak mam obecnie - czy to da rade wyciac? tam nie jest nic wlozone jest zaslepione na amen
a tak chcialbym to osadzic
dzieki za pomoc
-
- Mieszkaniec
- Imię: Tomek
- Auto: Zafira
- Model: ZCfl
- Oznaczenie silnika: b20dth
prościej i taniej takie moje zdanie https://allegro.pl/oferta/tapicerka-bag ... 7423766404
-
- Przeglądacz
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira C 1.6 CDRU
- Oznaczenie silnika: B16DTH
Czy możecie powiedzieć co to są za listwy srebrne w bagażniku jakąś nazwę czy numer części oraz czy można zamontować je do każdego modelu ZC.
Przeniosłem - Sebu$
Czy możecie powiedzieć co to są za listwy srebrne w bagażniku jakąś nazwę czy numer części oraz czy można zamontować je do każdego modelu ZC.
Przeniosłem - Sebu$
Ostatnio zmieniony 27 lut 2020, 21:22 przez Sebu$, łącznie zmieniany 1 raz.
- franki
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira C 1.4 T Cosmo
- Oznaczenie silnika: NEL14
To są właśnie szyny FlexOrganizer o których koledzy pisali powyżej
Pozdrawiam
franki
Zafira C 1.4 Turbo 120KM Cosmo
Corsa D 1.2
Astra G 2.0 DTH Sport
franki
Zafira C 1.4 Turbo 120KM Cosmo
Corsa D 1.2
Astra G 2.0 DTH Sport
Posiadam w Zafirze B flex organizer nie orientuje się ktoś czy podejdzie do Zosi C?