Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
KAMUI pisze: ↑16 sie 2018, 09:20
Jeśli masz aktywną opcję na ECC to ustawiasz sobie recyrkulacja powietrza.
troszkę odbiegamy od tematu ale chodzi Ci o: Wyświetlanie danych -> Panel ECC ?
Ja tam nie mam do wyboru recyrkulacja. Mogę wybrać tylko:
Temp płynu chłodzącego, napięcie akumulatora, prędkość pojazdu, stan DPF.
ECC mam kupione. O to od początku pytam czy Wy to widzicie w ECUinfo to czy gdzieś na wierzchu jakoś. Łukasz i Ty tak tak to pochwaliliście, że odniosłem wrażenie, że normalnie w czasie jazdy to widzicie. Teraz już rozumiem ale przecież nie będę jeździł z ciągle włączonym ECUInfo :-)
Tak wiem Robert, przepraszam to moja wina, tak to jakoś wynikło jedno z drugiego.
Marcin dzięki, sprawdzę to bo nigdy nic do wyświetlania w trybie gotowości nie ustawiłem i nawet nie wiem gdzie to potem widać.
Ta od TA jest podłużna i posiada chyba z 6 pinów.
Wg mnie to do podświetlenia zapalniczki. Bo były takie obudowy w których były żarówki.
Zobacz czy masz tam napięcie.
Witajcie.
Wyczailem wolna kostkę przy podświetleniu na lusterkiem. Chodzi mi o prawe 4 piny. Nie jest nigdzie podłączona ona jest może od foto chroma ?
Alarm dokupujesz czujki ultradźwiękowe 35zł ,odnajdujesz wtyczkę w podszybiu po stronie pasażera montujesz czujnik otwarcia maski 20zł ,OP-com da ręki +konfiguracja i masz alarm !! tylko trzeba pamiętać przy zamykaniu aby drugi raz wcisnąć zamykanie
pszczyna pisze: ↑03 mar 2019, 13:18
Alarm dokupujesz czujki ultradźwiękowe 35zł ,odnajdujesz wtyczkę w podszybiu po stronie pasażera montujesz czujnik otwarcia maski 20zł ,OP-com da ręki +konfiguracja i masz alarm !! tylko trzeba pamiętać przy zamykaniu aby drugi raz wcisnąć zamykanie
A czy przypadkiem nie musisz mieć RECa, który obsługuje alarm?