Lepszej puenty bym nie wymyślił
Co do kormoranow uhp, to fajne oponki
Lepszej puenty bym nie wymyślił
Czy fajne to się okaże, zaprzyjaźniony wulkanizator powiedział, że odradza, bo strasznie szybko się zużywają, 25000km i po nich, hmmm, dostał ripostę, że za 600zł w takim stanie nie będę żałował jeżeli są tak dobre jak opinie w internetach
Niestety tu się zgadzam, że butla jest bardzo nisko i pamiętam o tym przy cofaniu do krawężnika, ale jak na razie nawet przy wysokich nie zahaczyłem. Podejrzewam, że gdyby się dało zamontować wyżej kosztem schowka to by tak zrobili, ale to będę w stanie ocenić dopiero na podnośniku, bo na glebę nie chcę mi się kłaść. Schowek wiem, że teraz jest mało praktyczny, ale jakieś podstawowe narzędzia się zmieszczą czy jakieś inne duperelki, to i tak kolejny schowek, których w Zosi mi brakowało.basti_seba pisze: ↑28 mar 2019, 21:08 Super autko. Jest opcja zamontować butlę wyżej, kosztem tej wnęki w bagażniku? Fest wisi jednak na dół, wydaje się niżej tłumika.
Ja brałem pod uwagę ZB, a kupiłem S-Maxa. Nie żałuję jak na razie szwagier z Holandii przyjechał i jedno co chciał obejrzeć to bagażnik... k... jaki wielki, masakra (dojazdówka postawiona za fotelami w pionie)... potem dopiero rozsiadł się za kierownicą, miejsca ogrom, z tyłu to samo, dziecko w foteliku nie dosięgnie oparć foteli przednich Z ciekawości sprawdziłem w sieci pojemność bagażnika, ale z ciekawości, bo dla mnie ważniejsze było, aby zapas wchodził, wózek dla dziecka i zakupy wygodnie... z danych wynika, że to ma 755l bagażnika, a jeszcze fotele tylne można przesunąć do przodu... W wersji 7 osobowej jest troszeczkę mniej, bo podłoga jest wyżej, ale i tak to o wiele więcej niż Zośka, ale ciężko porównać auta które są z różnych klas... jakby nie było, Zafira oparta jest na Astrze czyli na kompakcie, a S-Max już na Mondeo więc już o stopień wyżej