Interfejs diagnostyczny. Użytkowanie, opinie i problemy.
-
Deleted User 21664
Potwierdzam :ok; opek z ryżowego portalu działa i to skutecznie 
-
Abram2006
słuchajcie mam pytanie Ja starym kompie mam zainstalowanego op com chinol i wszystko jest ok język PL na nowym zainstalowałem i tłumaczenie jest jakieś troszke dziwne Czy mogę podnienic foldery
-
Deleted User 21664
Obstawiam że inne niż op-com lub Vaux-com lub tech 2 nie dadzą rady
-
conway
jaki programik pobrac do diagnostyki??? mam interfejs od byłego własciciela ale bez programu. jest na nim tylko napis "op com"
-
Deleted User 21664
op-com
lub vaux-com
-
conway
Czy da sie jakimś programem zakodować światła do jazdy dziennej????
-
conway
Czyli odpalam tego opcoma i tam gdzieś ustawie aktywuje swiatła do jazdy dziennej na długich?
-
Mawerix
Zapomnij o dziennych ze świateł drogowych używając op-coma... możesz sobie ustawić żeby po uruchomieniu silnika zapaliły się przednie mijania i ewentualnie pozycyjne.
-
mirek2602
Witam.mam pytanie używa ktoś elm 327? Icar2 jesli tqk yo jako macie program na telefonie?? Ja porzyczylem od znajomego i niby sie laczy coś tak sprawdza ale na końcu jakiś komunikat że nie może się połącz i lipa... program to car skaner nie m9ze się podłączyć do elektronicznego bloku sterowania czy coś takiego...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2019, 12:15 przez mirek2602, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 21664
Mirek lepiej kupić op-com i z komputera działać.mirek2602 pisze: 02 maja 2019, 12:14 Witam.mam pytanie używa ktoś elm 327? Icar2 jesli tqk yo jako macie program na telefonie?? Ja porzyczylem od znajomego i niby sie laczy coś tak sprawdza ale na końcu jakiś komunikat że nie może się połącz i lipa... program to car skaner nie m9ze się podłączyć do elektronicznego bloku sterowania czy coś takiego...
Na telefon mam TORQUE ale i tak na co dzień to moduł LWPM lepiej się sprawuje.
Jak chcesz coś z op-comem podziałać to zapraszam - daleko nie masz