[B]Zderzak przedni
-
Skasowany użytkownik 6483
-
szeryffek
-
KAMUI
Witajcie, zauważyłem pęknięte szkło halogenu, czy z takim defektem auto przejdzie okresowy przegląd techniczny?
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Piszac "halogen" masz na mysli swiatlo przeciwmglowe w zderzaku przednim 
Ostatnio zmieniony 07 cze 2018, 19:45 przez SD72, łącznie zmieniany 1 raz.
bazyliszek72
-
Skasowany użytkownik 6483
Przejdzie, spokojnie ....
diagnostę boli przewaznie w krzyżu i nie schyla sie tak nisko :lo:. A tak serio, możesz spokojnie jechac i wracasz z przeglądem podobitym. ja mam odprysk na przedniej szybie, po stronie kierowcy i nigdy nikomu to nie wpadło w oko na przegladzie
.
-
KAMUI
No to spoko, dzięki. Halogen swoje kosztuje, do tego demontaż zderzaka.
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Demontaż zderzaka to 15minut 
-
harvard
- Mieszkaniec
- Imię: adam
- Auto: zafira b
- Model: za
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Niestety miałem wczoraj zderzenie ze ścianą i wyszło jak na foto. Już się popłakałem. Co doradzacie, bo obdzwoniłem kolegów i jeden mówi naprawiać drugi kupić i już zdurniałem. Jutro po robocie podjadę do dwóch lakierników popytam co doradzają.Co Wy po zdjęciach sądzicie.?Jest bardzo żle./ Dodam, że halogen z kratką do wymiany, ale to dokupię a co z reszta?

Używanie opcji "szukaj" odpowiedniego tematu podobno nie boli
- Bodek

Używanie opcji "szukaj" odpowiedniego tematu podobno nie boli
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2019, 21:16 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ostap
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Widzę, że masz spryski a to oznacza cenę zderzaka x2.
Raczej chyba nie pękł to dobry szpec zrobi Ci to bez problemu. Dochodzi malowanie. Myślę, że jak znajdziesz w kolorze w stanie idealnym to kup oryginał
Spryski sobie przełożysz, tak samo kratki, grill itp itd. Będziesz miał ori bez kombinowania.
Zaznaczam, że nie szukaj na siłę! Możesz jeździć z takim a na zderzak polować
Swój tylny kupiłem chyba po pół roku szukania, bo jak nie paździerz to cena zaporowa. A tak kupiłem bez ryski z czujnikami i wiązką za 250zl.
Ja kupiłbym ori ale w idealnym stanie, niekoniecznie w kolorze, malowanie to nie problem.
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Raczej chyba nie pękł to dobry szpec zrobi Ci to bez problemu. Dochodzi malowanie. Myślę, że jak znajdziesz w kolorze w stanie idealnym to kup oryginał
Spryski sobie przełożysz, tak samo kratki, grill itp itd. Będziesz miał ori bez kombinowania.
Zaznaczam, że nie szukaj na siłę! Możesz jeździć z takim a na zderzak polować
Swój tylny kupiłem chyba po pół roku szukania, bo jak nie paździerz to cena zaporowa. A tak kupiłem bez ryski z czujnikami i wiązką za 250zl.
Ja kupiłbym ori ale w idealnym stanie, niekoniecznie w kolorze, malowanie to nie problem.
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka