Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
słuchajcie mam pytanie Ja starym kompie mam zainstalowanego op com chinol i wszystko jest ok język PL na nowym zainstalowałem i tłumaczenie jest jakieś troszke dziwne Czy mogę podnienic foldery
conway pisze: ↑25 kwie 2019, 18:29
aktywuje swiatła do jazdy dziennej na długich?
Zapomnij o dziennych ze świateł drogowych używając op-coma... możesz sobie ustawić żeby po uruchomieniu silnika zapaliły się przednie mijania i ewentualnie pozycyjne.
Witam.mam pytanie używa ktoś elm 327? Icar2 jesli tqk yo jako macie program na telefonie?? Ja porzyczylem od znajomego i niby sie laczy coś tak sprawdza ale na końcu jakiś komunikat że nie może się połącz i lipa... program to car skaner nie m9ze się podłączyć do elektronicznego bloku sterowania czy coś takiego...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2019, 12:15 przez mirek2602, łącznie zmieniany 1 raz.
mirek2602 pisze: ↑02 maja 2019, 12:14
Witam.mam pytanie używa ktoś elm 327? Icar2 jesli tqk yo jako macie program na telefonie?? Ja porzyczylem od znajomego i niby sie laczy coś tak sprawdza ale na końcu jakiś komunikat że nie może się połącz i lipa... program to car skaner nie m9ze się podłączyć do elektronicznego bloku sterowania czy coś takiego...
Mirek lepiej kupić op-com i z komputera działać.
Na telefon mam TORQUE ale i tak na co dzień to moduł LWPM lepiej się sprawuje.
Jak chcesz coś z op-comem podziałać to zapraszam - daleko nie masz