Witam, mam ZB w wersji dla Francji i w nich nie były montowane uchwyty do montażu siatki oddzielającej przestrzeń bagażnika tylko można zamontować taką metalową co już nawet kiedyś kupując auto dla znajomego u Andrzej2503 sobie bym kupił ale... ta metalowa mnie nie ujmuje. A trochę przy załadowanym bagażniku pod dach i choć staram się tak ładować by nic nie mogło przesunąć się na głowy pasażerów to i tak dla bezpieczeństwa myślę o takiej siatce.
I tak jak podałem niżej na zdj. chodzi mi czy ktoś z osób montował takie mocowania ? bo jak pisałem, u mnie ich niema tylko jest wklęsła na ich miejsce podsufitka. Myślałem by gdzieś takie zakupić tylko czy ktoś wie jak rozwierci się podsufitkę to tam jest gwint w karoserii ? bo próbowałem zajrzeć bo wł. mam panoramę ale podsufitka jest sztywna i nic nie widać. Ktoś coś ....jakieś doświadczenia ?
Czy po prostu odpuścić temat bo już parę lat się noszę z tym zamiarem.... i może przełamać się i kupić metalową choc trzymać jej w piwnicy mi się nie chce przez większość roku.