Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam ,z Trójmiasta i okolic polecam kolegę Shaqala z Gdańska.Dziś do niego podjechalem z Zafirką 5 minut i po robocie. Duża zniżka dla klubowiczów!!! Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. http://www.zafiraklub.pl/...wprofile&u=6627
692 226 016
Drodzy forumowicze,
poszukuję bratniej duszy z Łodzi i okolic z op-comem do zdiagnozowania mojej nowo nabytej Zafiry B 2011r i ewentualnych modyfikacji.
Z góry dziękuję
Dobry wieczór! Chciałbym się dowiedzieć jakim interfejsem sprawdzę stan licznika i czy nie był cofany Zafira A 2.0dti 101km 2003r.
z góry dziękuję
Grzegorz
Witam,
Kupiłem eml 327 obd II 2.1 mini bluetooth i próbowałem z różnymi programami i nie łączy ECU co może być przyczyną że nie łączy. Próbowałem programy Scanmyopel Piston Torque itp chyba ze jakis inny program
U mnie elm działa i apk torque. Zauważyłem tylko, że ostatnio przestał działać. Chwilę się zastanawiałem dlaczego przestało działać? Odpuściłem bo mam opcoma
Ostap pisze: 13 maja 2019, 23:27
U mnie elm działa i apk torque. Zauważyłem tylko, że ostatnio przestał działać. Chwilę się zastanawiałem dlaczego przestało działać? Odpuściłem bo mam opcoma
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Tylko kolega ma ZA
Byly:
Astra F 1.6 htb
Omega 2.2 sedan
Zafira (z19dth + virus)
Zafira OPC (z20leh)
Przejściowe
VW polo (1.6) htb
seat Cordoba Vario (1.6)
Ford Focus (1.6 TDCI) Htb
Żonowozy:
audi A4 1999 (1.6)
Daihatsu Materia 2008 (1.3)
Obecnie:
Mercedes W211 3.2 V6
Romet ZK 125 FX
Podłączyłem program i napisał że powinienem mieć Elm 327 v 1.5 bo v 2.1 jest do nowszych modeli dużo nie kosztuje ten interfejs to spróbuje jak nie to tak jak napisał Tazz kupię OpCom lub Tech2