Do rzeczy.. 8500, przebieg 160 000, i stosunkowo ładnie wyglądające auto. Tylko razi ten rozwalony przycisk od klaksonu, i drugim problemem jest to - auto rok temu sprowadzone z Włoch.

Moderator: Tunio999

Sprawdź dobrze działanie drążka zmiany biegów. Jeśli chodzi dziwnie i są trudności z "trafieniem" w odpowiedni bieg - samochód ma większy przebieg, niż deklarowany (tam jest taki plastikowy mechanizm, który przy większych przebiegach się zużywa, dostając luzów)BrakemySilent pisze: 04 cze 2019, 09:50 Nie wiem czy gość jest w stanie udowodnić przebieg samochodu. Jutro jadę go obejrzeć.
Bardzo ważna sprawa, bo przy obecnie panujących w Polsce podczas lata temperaturach - bez klimy lipa. Jeśli jest to sprawdź sobie, czy ona działa.No co do klimatyzacji to nie mam pojęcia, zapomniałem zapyta.
Niby wszystko serwisowane na czas
Spokojnie - ten typ tak po prostu ma. Jest to wada konstrukcyjna tej kierownicy - tak w Zafirze, jak i w Astrze. Ale na szczęście można tanio usunąć ten problemO przyciski sie martwiłem, czy przypadkiem kierownica nie byla rozdzierana.
Może wina fotki - ale jak dla mnie, źle spasowana. - warto popatrzeć jak coś