Fotele a roleta

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderator: Sebu$

Wiadomość
Autor
wuel

Fotele a roleta

#1 Post autor: wuel »

Wita świeży posiadacz Zafiry 7 miejscowej.
Pomiędzy oparciami foteli drugiego rzędu, a roletą bagażnika mam odstęp z 15 centymetrów. Fotele maksymalnie cofnięte i odchylone do tyłu. Tak ma być? Wygląda to dziwnie, no i z foteli widać zawartość bagażnika.
Załączniki
0D78271D-72B6-4BAF-A2CD-CC3FD565F68A.jpeg
rbb4

#2 Post autor: rbb4 »

wuel pisze:Wita świeży posiadacz Zafiry 7 miejscowej.
Pomiędzy oparciami foteli drugiego rzędu, a roletą bagażnika mam odstęp z 15 centymetrów. Fotele maksymalnie cofnięte i odchylone do tyłu. Tak ma być? Wygląda to dziwnie, no i z foteli widać zawartość bagażnika.
Niestety tak to wygląda w naszych Zośkach. Opel nie popisał się w tym przypadku.

Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Opel Zafira
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#3 Post autor: Bodek »

W ZB nie wygląda to lepiej ;) trzeba fotele dać maksymalnie do rolety, wtedy dziur znika, w położeniu bardziej wyprostowanym - jest dziura :lis:
wuel

#4 Post autor: wuel »

Dzięki za odpowiedzi. Skoro taka tego uroda, to już na to nie patrzę.
qtom

#5 Post autor: qtom »

Bodek pisze: 10 cze 2019, 23:01 W ZB nie wygląda to lepiej ;) trzeba fotele dać maksymalnie do rolety, wtedy dziur znika,
:lol: :lol: panie to wygląda o niebo lepiej niż C bo ta dziura nigdy nie znika a można ja powiększyć :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Pszczyna
Zafiromaniak
Imię: Dariusz
Auto: Zafira B 1,9
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT
#6 Post autor: Pszczyna »

Ja wolę taką szczelinę ponieważ jest miejsce do wydostawania się wilgoci w zimę
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”