Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6, Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH. Obecnie:
Ja sam do końca nie wiem czy będę, ale chciałem coś napisać w tym temacie, bo na FB nie ma wzmianki. Z drugiej strony, jest trochę osób po ogólnopolskim zlocie, więc pewnie im się nie będzie chciało.
Mały tomasz pisze: 14 cze 2019, 20:07
Mam pytanko czy spotkania nie mogły by się odbywać w soboty lub niedzielę bo w tygodniu niestety latam dużym i nie mam możliwości podjechać
Widzisz, cała rzecz w tym, że w soboty na ogół ludzie są zajęci obowiązkami w domu, czy dziećmi. Ale będziemy się starali spotkać się kiedyś choćby raz w weekend
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6, Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH. Obecnie:
Mały tomasz pisze: 14 cze 2019, 20:07
Mam pytanko czy spotkania nie mogły by się odbywać w soboty lub niedzielę bo w tygodniu niestety latam dużym i nie mam możliwości podjechać
Widzisz, cała rzecz w tym, że w soboty na ogół ludzie są zajęci obowiązkami w domu, czy dziećmi. Ale będziemy się starali spotkać się kiedyś choćby raz w weekend
Możemy dokonać zmian w naszych spotkaniach. Jest założony oddzielny temat z sondą dotyczącą częstotliwości naszych spotkań. Proszę wypowiadać się w tym temacie. Wasze uwagi, sugestie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. viewtopic.php?f=10&t=30029