Pisz wniosek do Preze$a z odpowiednim załącznikiem... (Preze$ przyjmuje opłatę 5zł w dwóch używanych banknotach po 2,5zł każdy)
Nie dziękuj za podpowiedź... jak mogę to pomogę
Pisz wniosek do Preze$a z odpowiednim załącznikiem... (Preze$ przyjmuje opłatę 5zł w dwóch używanych banknotach po 2,5zł każdy)
Ja to bym Preze$owi nawet wysłał 19 zł w jednym banknocie, ale napisał "Ni grzyba". Nie to nie.Makary pisze: ↑18 paź 2019, 20:45Pisz wniosek do Preze$a z odpowiednim załącznikiem... (Preze$ przyjmuje opłatę 5zł w dwóch używanych banknotach po 2,5zł każdy)
Nie dziękuj za podpowiedź... jak mogę to pomogę
Ten banknot z chęcią przyjmę. Już jest wart minimum 250 złmariusz131 pisze: ↑19 paź 2019, 05:43 Ja to bym Preze$owi nawet wysłał 19 zł w jednym banknocie, ale napisał "Ni grzyba". Nie to nie.
Sebu$ pisze: ↑19 paź 2019, 10:51Ten banknot z chęcią przyjmę. Już jest wart minimum 250 złmariusz131 pisze: ↑19 paź 2019, 05:43 Ja to bym Preze$owi nawet wysłał 19 zł w jednym banknocie, ale napisał "Ni grzyba". Nie to nie.
Mario, kawy nie dostaniesz w takim razie
A tak wygląda największy minus tego ustrojstwa
.
Na klapce od wlewu paliwa masz tabelkę z rozmiarami kół i opon oraz z wartościami ciśnienia przy różnych wariantach obciążenia auta.