Roleta bagaznika
Moderator: Sebu$
-
mirkosek
-
Andrzej7405
witam też mam ten problem ze jak zwiałem roletę też mi wypad kołek do zaczepu tej rolety można go kupić czy trzeba druga roletę.
Poprawiłem błędy ortograficzne
.
Proszę używać polskich znaków - jest to wymagane Regulaminem Forum i zainstalować przeglądarkę, która sprawdza pisownię
- Bodek
Poprawiłem błędy ortograficzne
Proszę używać polskich znaków - jest to wymagane Regulaminem Forum i zainstalować przeglądarkę, która sprawdza pisownię
Ostatnio zmieniony 13 gru 2017, 19:23 przez Andrzej7405, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Piotr7704
Mi też to ,,coś'' się ułamało. Nigdzie nie kupiłem. Dorobiłem z koszulki plastikowej kołka rozporowego . 10 albo 12. Żeby ładnie wyglądało owinąłem czarną taśma izolacyjną. Ponad rok sprawdza się to.
-
Skasowany użytkownik 26302
Witam, mam problem z roletą bagaznika. Niestety przestała się składać i chciałbym ją naprawić ale zbytnio nie wiem jak ona powinna wewnątrz działać. Roleta była juz wczesniej naprawiana przez poprzedniego wlasciciela czy ma ktos moze filmik/tutorial jakis z naprawą rolety?
-
donald7000
Potrzebuje prawy kołek rolety do Zafiry A.
Czy ma ktoś kod tego elementu aby próbować kupić go w serwisie lub innym miejscu na planecie ziemia.
Czy ma ktoś kod tego elementu aby próbować kupić go w serwisie lub innym miejscu na planecie ziemia.