Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Temat to garaż a nie Wasze urologiczne przypadki ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Sebuś gdzieś to zajechał do Koniakowa ?? przecież z tamtąd pochodziła Honorata z Czterech Pancernych co się wydała za Gustlika Jelenia z Ustronia ! Hejj... -pozdrowionka -wypoczywaj..
OpelGreg pisze: ↑30 gru 2019, 16:17
Sebuś gdzieś to zajechał do Koniakowa ?? przecież z tamtąd pochodziła Honorata z Czterech Pancernych co się wydała za Gustlika Jelenia z Ustronia ! Hejj... -pozdrowionka -wypoczywaj..
Pojechałem na ślub do kolegi zrobić kilka fotek. Nie był to odpoczynek.
A jazda w takim śniegu to wyzwanie.
Przy okazji miałem naszym znanym Forumowiczom kupić stringi, ale ze skajki (eco skóry ) i dla męża ubranko z koronki, aby 500+ było kolejne