Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
no to ja już zdążyłem przepłacić Jak już wcześniej pisałem w tym wątku na hamowni wyszło że mam @137KM/328Nm. Jak jest naprawdę tego nie wiem, po prostu z góry założyłem że pop. właściciel zawirusował.
Hardcorowe to są w okolice 170KM,że sadzą daje już przez DPF
Dokładnie jest 158KM i 355Nm pod sportem i jest to dość mocna modyfikacja,na co dzień,bo jednak wymagałoby to już od kierowcy pewnych nawyków.Na taką bym się nie zdecydował,ale pod przyciskiem to co innego
..co do modułów do "samochipowania" to przecież mamy w Polsce takie urządzenia ...wygląda to tak http://gcarsolution.pl/index.php?option ... 7&Itemid=9 ..a różnica jest taka że masz do dyspozycji 2 programy (oprócz fabrycznego) ..poza możliwością zachipsowania online...można..i robi się to na miejscu u tunera ..z pomiarami na hamowni
...więc poco szukać gdzieś daleko jak mamy rozwiązania na miejscu
Wiadomo trwa to kilka minut i masz od razu podstawą diagnozę w tym urządzonku więc nie głupie to to.
Ale jak ktoś ma przycisk sport to patent z mocą na życzenie jest najlepszy.