Witam,
Więc tak, jestem po oględzinach auta ale jeszcze nie kupiłem, bo nie jestem przekonany do końca. Wygląda to tak :
-skrzynia biegów chodzi bardzo płynie, nie było widać z nią żadnych problemów,
-auto również zbiara się ładnie, to jest to czego oczekuje [emoji6], a po wciśnięciu sport, skrzynia ewidentnie agresywna [emoji106]
(tu się tylko zastanawiam, bo auto ma ids+, i czy jest możliwość sprawdzenia czy zawieszenie jest sprawne, auto jakoś reaguje, nie wiem, zawieszenie się obniża czy coś, niby było sztywniejsze, ale sprzedawcą nic z nimi nie robił, więc się obawiam że na przeglądzie różnie może być,),
-rolety chodzą

,
-z elektryki szyba lewa tylna nie działała, sprzedawca zaskoczony:),
-wyskoczył błąd niskiego poziomu płynu w chłodnicy, płyn był więc pewnie jakiś czujnik uszkodzony, tu potwierdził to sprzedawca,
-o dpf-ie sprzedawca nic nie wiedział, ogólnie średnio zorientowany (tylko mówił że jak coś się działo to od razu do mechanika prowadził) (klap wirowych nie miałem jak sprawdzić

-ogólnie auto zadabane, wiadomo przebieg ma więc drobne otarcia rysy będą, jedynie ognisko korozji było przy progu z tyłu ale auto 12 letnie więc nie ma co się dziwić, w całości lakier oryginalny,
-zderzak przedni tak jak kolega Tunio999 zauważył nie był na swoim miejscu, sprzedawca mówił że tak miał, choć wydaje mi się że był trochę ciemniejszy

,
- i najgorsze ale, niby sprzedawca zapewnia że auto oleju nie bierze, autko tak jak pisałem, zbiera się ładnie, nie kopci, na podał gazu reaguje prawidłowo, na bagnecie ubytku nie było widać ale po odkreceniu korka wydaje mi się że miała spore przedmuchy, tak mi się wydaje - nie wiem czy jest to normalny objaw? Poza tym był słyszalny świst, z tej rurki co zaznaczyłem na foto?
Możecie coś podpowiedzieć? Nie wiem co mam myśleć
I jeszcze dodam że turbina też ładnie pracuje, słychać świst (który zawsze mi się podobał

)