Płyta DVD z nową nawigacją na PL
Moderator: Sebu$
Płyta DVD z nową nawigacją na PL
Witam,
Gdzie od kogo w dobrej cenie można zakupić (jeżeli istnieje taki produkt)?
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Z tego co mi wiadomo Opel ma ostatnie wydanie nawigacji z końca 2010 lub z początku 2011.ireneusz.brycki pisze:Witam,
Z góry dziękuje.
Możesz nagrać mapy z BMW - wersja 2011
NAVI
ale uważam, że nie ma to sensu i wystarczy na CD:
CD_2011
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Na razie nie mam takich uprawnień ;-). Pisać PW nie mogę więc zapytam:Kajmanek pisze:Hello ,widzę że kolega jest z Krakowa ,napisz na PW to Ci mogę coś pomoc w temacie ,ja ostatnio nabyłem dwie mapy 2012 ,więc jeśli da się to przegrać ,to coś pomyślimy
pozdro
- z czystej ciekawości czy ta NAVI jest porównywalna z takimi rozwiązaniami jak AM czy NaviExpert?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 22:13 przez ireneusz.brycki, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kajmanek
- Przeglądacz
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 1.6
- Oznaczenie silnika: CNG
Uprawnienia mieć zaczniesz po 5 poście ,więc już nie długo
a co do mapy to ja byłem w okolicach Swoszowic w takiej firmie która się specjalizuje w spolszczaniu navi oraz uaktualnianiu map ,za całą" przyjemność" zapłaciłem 200 zł , spolszczył mi i wgrał mapy 2011/2012 jest to NAVTEQ VDO DAYTONA sa dwie płytki Europa zachodnia i wschodnia,jest dokładna sprawdzona w zupełnie obcym mieście w którym byłem pierwszy raz w życiu .Jak Ci się jeździ na CNG gdzie sie tankujesz ,wszystko ok???
a co do mapy to ja byłem w okolicach Swoszowic w takiej firmie która się specjalizuje w spolszczaniu navi oraz uaktualnianiu map ,za całą" przyjemność" zapłaciłem 200 zł , spolszczył mi i wgrał mapy 2011/2012 jest to NAVTEQ VDO DAYTONA sa dwie płytki Europa zachodnia i wschodnia,jest dokładna sprawdzona w zupełnie obcym mieście w którym byłem pierwszy raz w życiu .Jak Ci się jeździ na CNG gdzie sie tankujesz ,wszystko ok???
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 22:23 przez Kajmanek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
Nawigacja fabryczna w oplach nie ma nic wspólnego z AM, nie ma co porównywać :>ireneusz.brycki pisze:- z czystej ciekawości czy ta NAVI jest porównywalna z takimi rozwiązaniami jak AM czy NaviExpert?
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Kajmanek
- Przeglądacz
- Imię: Piotr
- Auto: Zafira 1.6
- Oznaczenie silnika: CNG
Masz tutaj link ,jakbyś chciał osobiście skorzystać z ich usług http://www.nawigacjakrakow.pl/opel,36.html
Zapoznaj się : http://projektnavi.pl/
Cd70 navi obsługuje płyty CD a nie DVD - ostatnia mapa jaka wyszła na PL to 2014/2015
Ostatnio zmieniony 18 lut 2020, 16:39 przez Deleted User 21664, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
do zafiry z 2011r wgrasz Polskie menu navi ale nie z poziomu płyty, tu już większa ingerencja w radiu, jak coś to wysyłkowo mogę ogarnąć jeśli tak bardzo Ci zależy na PL navi i jak wyżej Makary wspomniał mapy 2014/2015
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne
Pomoc przy zakupie pojazdu. Zapraszam
- Pszczyna
- Zafiromaniak
- Imię: Dariusz
- Auto: Zafira B 1,9
Pytanie jest nieprecyzyjne -jakie auto i model NAVI
Mój garaż ----- viewtopic.php?f=87&t=32387&p=477253#p477253
- Pszczyna
- Zafiromaniak
- Imię: Dariusz
- Auto: Zafira B 1,9
Tutaj tego nie ma !ireneusz.brycki pisze: ↑19 maja 2012, 22:29 Witam,
Z góry dziękuje.
Dodano po 2 minutach 23 sekundach:
A tu jest pytanie innego forumowicza , zaś co do Menu PL w nawi jak najbardziej jest wykonanie z poziomu płyty wielokrotnie to czyniłem
Mój garaż ----- viewtopic.php?f=87&t=32387&p=477253#p477253
Odpowiedziałeś na posta z 2012 roku a jego autor od 2014 nie był na forumpszczyna pisze: ↑19 lut 2020, 15:19Tutaj tego nie ma !ireneusz.brycki pisze: ↑19 maja 2012, 22:29 Witam,
Z góry dziękuje.
Ostatnio zmieniony 19 lut 2020, 16:09 przez Deleted User 21664, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Dawid
- Auto: Insignia
- Model: A
- Oznaczenie silnika: A16LET
Kolego pszczyna zrób to w radiu CD70 z 2011r za pomocą płyty i stawiam dużą flache, jeśli sie nie uda to stawiasz 2 dla mnie
Podejmiesz sie wyzwania ??
Podejmiesz sie wyzwania ??
Diagnostyka komputerowa, programowanie, dorabianie kluczy OPEL wszystkie modele do 2020r.Odczyt kodu PIN/Car-Pass, rozszerzenie komputera Zafira C i inne