Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dzien dobry. nie wiem czy to dobry dzial, najwyzej mnie przeniesiecie. mam nast. problem. dzis po podrozy wylaczylem silnik i predkosciomierz nie wrocil do pozycji zero tylko pozostal na 5 a nie zszedl na 0 i tak teraz zawsze mam 5, co sie stalo? prosze o pomoc
moze poprostu sie rozkalibrował. trzebaby rozebrac cały kombizestaw i popatrzeć dlaczego tak się stało... ale po rozebraniu cofnąc wskazówke na 0 i zobaczyc jak zareaguje.
moze poprostu sie rozkalibrował. trzebaby rozebrac cały kombizestaw i popatrzeć dlaczego tak się stało... ale po rozebraniu cofnąc wskazówke na 0 i zobaczyc jak zareaguje.
jak auto stoi to i tak mam wskazówkę na 5km/ha nie na zero
są dwa w przednich kolach, przód lewy podpięty, przód prawy jest tylko wtyka z kola. całej reszty tzn tył czujniki, wszystkie przewody,pompa, inst elektr nie istnieje. dlatego mając w przednim prawym kole "dobry" nie używany czujnik pytam czy można takie coś zrobić i czy możne ktoś wie jakie kombinacje się z tym wiążą