Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
marek borcin pisze: 27 lut 2020, 12:09
Podjadę, choć wyglądają jak zwykłe gumowe wentyle
Bo tak mają wyglądać. Elektronika jest wewnątrz opony.
Przykładowe fotki z netu.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Też szukam felg aluminiowych o jakimś pasującym do zafiC wzorze. Kupiłbym nawet 19, 20 ale prostych i nieuszkodzonych w sieci brak. Chyba że od 5000
Chciałem nawet zamówić pierścienie dystansowe zmieniające na mazdę i audi bo tam sporo ładnych wzorów lecz słyszę że heretyzuję
Ktoś coś ma z Was entuzjaści. Czy jestem skazany na alledrogo. ?
Ostatnio zmieniony 23 mar 2020, 14:11 przez marek borcin, łącznie zmieniany 1 raz.
Też szukam felg aluminiowych o jakimś pasującym do zafiC wzorze. Kupiłbym nawet 19, 20 ale prostych i nieuszkodzonych w sieci brak. Chyba że od 5000
Chciałem nawet zamówić pierścienie dystansowe zmieniające na mazdę i audi bo tam sporo ładnych wzorów lecz słyszę że heretyzuję
Ktoś coś ma z Was entuzjaści. Czy jestem skazany na alledrogo. ?
cześć . W tej chwili jestem na etapie zakladania 19"
kupilem cos z zupelnie innej beczki .Zobaczymy jak to się będzie miało. Wrzucilbym zdjęcia ale za duze mi aparat robi a ja jesli chodzi o technike to lepiej nie wspominać.
felgi z madzi 10 ramienne 19" 7.5 J et 44 otwor wytoczylem 70.12 ale chyba zrobie jak reszta 70.2 bo ciasno wchodzą.
teraz pojadą do pieca na malowanie blackchrome.
oponki 225 40 lub 45 zobacze ktore lepsze turanza
zdecydowanie lepiej niz na 17. Auto przy wyższych prędkościach sunie jak przyklejone (wczoraj założyłem dystanse eibacha i dłuższe śruby z kompletu ). Hamulce lepiej wentylowane . Jedyny minus to fakt ,że dosłownie odrobinę słabiej się zbiera - i przy profilu 45 trzeba troszkę bardziej uważać na krawężniki. Szukam cały czas jeszcze wersji gtc 19. Ogólnie myślałem że będzie spadek komfortu na dziurach ale przy tym profilu (45) a przy poprzedniej 50 nie ma odczuwalnej różnicy. ( pewnie dlatego że zawieszenie jest ciągle w bdb stanie)
no ale komfort na trasie - bezcenne.
Kwestia na plus , że kupilem je idealnie niemal równe. Po założeniu nowych gum musiałem je nieznacznie wyważyć. No ale różnica w prowadzeniu jest zadowalająca w porównaniu z 17.
Dodano po 2 godzinach 5 minutach 52 sekundach:
zobaczymy o ile wzrośnie spalanie. choć profil i szerokość ta sama to moment do rozpędzenia trzeba większy. przekłamanie licznika nie występuje bo u mnie odczyty były zawyżone , więc jest jak powinno było być.
udało mi się kupić gtc19 tak że czarne pianino idą na allegro lub na zimówki.
proszę poprawić link lub dac instrukcje jak dodawać by nie robić administratorowi roboty na prv.
nigdy nie wrócę do 17tek. jazda bez porównania.
ewentualnie kupię 20"
Ostatnio zmieniony 22 sie 2020, 20:27 przez marek borcin, łącznie zmieniany 2 razy.