Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam, z poczatku dnia zastał mnie nie miły problem, chcąc zapalić auto przekręcając na zapłon kontrolki się zapaliły ale auta juz nie zapaliłem, kluczyk luźno chodzi w stacyjce i kontrolki zostały zapalone i nie da się wyłączyć. Pytanie co się mogło stać
Na dzień dobry kontrola stanu Aku. jeżeli jest sprawny do sprawdzenia przekaźnik rozrusznika później rozrusznik (automat rozrusznika ) , sama stacyjka (wyjąć stacyjkę i samym płaskim śrubokrętem zrobić próbę rozruchu ) wyeliminuje to stacyjkę ,lub na kostce przyłączeniowej stacyjki zewrzeć styki dla rozruchu też zweryfikuje to stacyjkę
Myślę że to będzie wina stacyjki bo ostatnio to zdarzało się ciężko wyciągnąć kluczyk ze stacyjki, był jakiś opór.
Pytanie czy to będzie wkladka i czy to się naprawia bo chodzi o to bym dalej otwierał auto z kluczyka, napiszcie co i jak bo jestem lajkiem z tego tematu
Dodano po 50 sekundach:
[quote=seban8210 post_id=455945 time=1594989998 user_id=13339]
Screenshot_20200717_085418.jpg
Mam rozumiec że chodzi o ten element do wymi
Dokładnie tak
Ostatnio zmieniony 17 lip 2020, 22:14 przez Czesław, łącznie zmieniany 2 razy.