Odchodzący lakier kokpit

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderatorzy: Mariusz, Tazz

Wiadomość
Autor
Fiesta

Odchodzący lakier kokpit

#1 Post autor: Fiesta »

Witam czy ktoś z was miał problem z odchodzącą farbą na kokpicie? Mi odchodzi w 3 miejscach i podejrzewam, że powodem był zapach samochodowy który przez opakowanie, które było nieszczelne ściekał na kokpit. Co z tym zrobić ? Malować ? Ma ktoś namiar na części zamienne ?
Awatar użytkownika
Pszczyna
Zafiromaniak
Imię: Dariusz
Auto: Zafira B 1,9
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT
#2 Post autor: Pszczyna »

Chodzi ci o to
Załączniki
IMG_20171222_135254.jpg
Fiesta

#3 Post autor: Fiesta »

Hej chodzi głównie o element plastikowy wokół wyświetlacza oraz drugi, który na którym jest miejsce na długopis, wokół mieszka zmiany biegów.
Fiesta

#4 Post autor: Fiesta »

Koledzy czy ktoś ma może tą część plastikową, która jest wokół dźwigni zmiany biegów? Ten element wokół wyświetlacza udało mi się zdobyć nowy w oryginale ;) Nigdzie nie widzę aktualnej aukcji, a może u kogoś się "wala". Dziękuję z góry ;)
Awatar użytkownika
Mariusz
Zafiromaniak
Imię: Mariusz
Auto: ZB OPC Line
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z18XER
#5 Post autor: Mariusz »

Fiesta pisze: 29 sie 2020, 20:58 Koledzy czy ktoś ma może tą część plastikową, która jest wokół dźwigni zmiany biegów? Ten element wokół wyświetlacza udało mi się zdobyć nowy w oryginale ;) Nigdzie nie widzę aktualnej aukcji, a może u kogoś się "wala". Dziękuję z góry ;)
Zamieść ogłoszenie w tym dziale.
viewforum.php?f=92
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”