Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Posiadam Zoske 1.8 i posiadam następujący problem wszystkie szyby działają oczywiście elektryka natomiast jedna nie dziala tzn.przycisk naciskając przy kierowcy słychać pisk jak go trzymam z tylu jest to samo jak trzymam słychać pisk podobny do jak zostawimy auto na światłach kabla wtyczka sprawdzona nic nie przeciete prosze o porady dziękuję pozdrawiam
Dodano po 1 godzinie 38 minutach 13 sekundach:
Dodam tylko że dziś zauważyłem że przycisk nie świeci z tych drzwi co nie opuszcza szyby przełożyłam przycisk do innych drzwi i przycisk dziala
huubii pisze: 13 sie 2020, 21:06
A sprawdź czy głośnik w tych drzwiach działa?
a co ma wspolnego glosnik z szybami
wiem, ze kable ida razem w przelotce. ale nie musza pasc jednoczesnie.
najpierw rozbierz przelotke pomiedzy drzwiami a slupkiem (gumowa harmonijka). wywin ja na lewa strone i poszarp delikatnie za pojedyncze przewody.
sprawdz w drzwiach kierowcy i w tych co nie dziala szyba.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2020, 01:35 przez Banan, łącznie zmieniany 1 raz.
najpierw rozbierz przelotke pomiedzy drzwiami a slupkiem (gumowa harmonijka). wywin ja na lewa strone i poszarp delikatnie za pojedyncze przewody.