Wymiana, naprawa CIM
-
Deleted User 21664
Jako dlugo musisz czekac?
Procedura jest taka że musisz zostawćc samochód na określony czas z włączonym zapłonem (silnik nie musi pracować). Wyedy powinno sie odblokować. Jesli nie da rady trzeba skorzystać z fachowca.
Procedura jest taka że musisz zostawćc samochód na określony czas z włączonym zapłonem (silnik nie musi pracować). Wyedy powinno sie odblokować. Jesli nie da rady trzeba skorzystać z fachowca.
-
Jan70
Właśnie włączyłem zapłon jest 2godz a w blokach jest ponad 5 godz nie wiem czyda rade
-
Deleted User 21664
Podłącz pod prostownik bo baterię wydoisz - ale to oczywisteJan70 pisze: 12 wrz 2020, 12:53 Właśnie włączyłem zapłon jest 2godz a w blokach jest ponad 5 godz nie wiem czyda rade
Cierpliwie poczekaj.
-
Crazy
Makary chyba skądś zna to oczekiwanie
Zostaw na zaplonie i cierpliwie czekaj,
P.S troche musiałem tego wpisywać jak 5h wyrobiłes
Zostaw na zaplonie i cierpliwie czekaj,
P.S troche musiałem tego wpisywać jak 5h wyrobiłes
-
Jan70
Niema innego sposobu a elektronik czy tylko ASO
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2020, 18:17 przez Jan70, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 21664
-
Crazy
Jest inna opcja aby nie czekać 5h ale najlepiej i najpewniej jest po prostu poczekac 
-
Jan70
Czekałem 5h inic co robić nie chodzi o jakieś dodatkowe programowanie tylko o kalibrację kąta sas bo wczoraj wyjechało mi auto na skrzyżowaniu bo mi kierunki nieodbijaja
-
Crazy
Sprawdź w CIM w blokach pomiarowych czy zabezpieczenie czasowe jest aktywne czy nie
-
Jan70
Jest aktywne na 5h i był włączony zapłon na 5 h inic siebie zmieniło co robic
-
Jan70
Czy ktoś z klubowiczów ma radę na ten problem z czasem oczekiwania blokady będę wdzięczny
Ostatnio zmieniony 16 wrz 2020, 10:18 przez Jan70, łącznie zmieniany 1 raz.