Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Powinna być na bocznej szybie cienka pomarańczowa linia w okół z napisem Alarm.
Coś takiego ....
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Chmm obrazek by sugerował iż po zbiciu szyby przerywa się obwód i wyzwala alarm lecz jaki by był sens skoro inne szyby tego nie mają , pozostaje jako antena lecz co łapie sygnał z pilota czy radio powiadomienie
Pszczyna pisze: ↑15 paź 2020, 21:02
Chmm obrazek by sugerował iż po zbiciu szyby przerywa się obwód i wyzwala alarm lecz jaki by był sens skoro inne szyby tego nie mają , pozostaje jako antena lecz co łapie sygnał z pilota czy radio powiadomienie
Jest to wzmocnienie sygnału pilota do alarmu fabrycznego. Szyba nr 12
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Pszczyna pisze: ↑17 paź 2020, 13:57
Wszystko jasne tylko dopytam czy dla lewej strony też powinno być bo szczerze nie pamiętam żeby były takie wtyczki a rozbierać to trochę zachodu
Miałem jak pamiętam tylko z jednej strony
Takie szybkie pytanie bo w okolicach filtra p/pyłkowego coś dynda
Kostka 12 pin i w niej dwa przewody.
Od czego to może być ?
Załączniki
fredas pisze: ↑20 gru 2020, 18:47
Od czujnika jakości powietrza tak myślę
Richardo, ten czujnik jest na zewnątrz pod pokrywa wlotu powietrza.
Ale Dr Sumik podpowiedział, że to od modułu PDC jest ta końcówka