wszystko w porządku ja też uważam że ważne z kimMat86radom pisze: ↑23 paź 2020, 21:03No wiem wiem. forum tworzą ludzie, i zawsze będę powtarzał: nie ważne czym a z kim. sorry za
Volvo black station wagon V70 II - chabretti
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Piękne auto ale sporo rzeczy wyszło ..poprzedni właściciel nie był fanem motoryzacji
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- wojtowca
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: Opel Zafira A
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Y22DTR
Autko na pewno wygodne i bezpieczne natomiast nie w moim guście, ale to nie ważne, Ciebie ma cieszyć .
Bezawaryjności i wydatków tylko przy dystrybutorze olejzyny bo troszkę już do niego włożyłeś
Bezawaryjności i wydatków tylko przy dystrybutorze olejzyny bo troszkę już do niego włożyłeś
- chabretti
- Zafiromaniak
- Kontakt:
Dzięki Wojtku
Niestety czasami trafi się na takich ludzi, ale jak to mówią karma wraca.
Pomału wszystko już się prostuje
Dzięki Wojtku
Auto wygodne, ale tak jak piszesz każdy ma swój gust. Po Zośce myślałem o SMAXsie ale trafiło na Volvo V50 (trochę z focusa) no i te mega wygodne fotele także jest teraz V70II. Zawsze jakoś te kanciaki mi się podobały. Odnośnie dystrybutora to po czyszczeniu dolotu tak jakby spalanie spadło, ale to jeszcze muszę pojeździć
Dzięki Janku Robię wszystko co mogę
Panowie
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
Kawał ciekawego auta. Zawsze mi się podobały. Gdyby nie te silniki powyżej 2 litry.... Udanego ujeżdżania.
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Ja się nie przesiadam póki co na inną markę co najwyżej z seryjnej Opc na porobioną
Po prostu mam drugą markę
Co do Volvo ,fajne duże i wygodne auto,gratuluję zakupu
Zawsze mi się podobał ten model chociaż według mnie jeszcze fajniejszy jest CX70.
Jednak przy moim wzroście od jakiegoś czasu preferuję wyższe auta typu SUV tak jak i Zafira (Van) przynajmniej nie wysiadam jak z taczki oczywiście dotyczy mojej osoby.
Bezawaryjności i miliona km
- chabretti
- Zafiromaniak
- Kontakt:
Dzięki.ojciec polak pisze: ↑02 lis 2020, 13:31 Kawał ciekawego auta. Zawsze mi się podobały. Gdyby nie te silniki powyżej 2 litry.... Udanego ujeżdżania.
Volvo od 2010 jest też w ofercie 2.0 pięciocylindrowe oznaczone jako D3 i D4 no i oczywiście D5 ale to już 2.4
DziękiPrzemass pisze: ↑05 lis 2020, 10:26Ja się nie przesiadam póki co na inną markę co najwyżej z seryjnej Opc na porobioną
Po prostu mam drugą markę
Co do Volvo ,fajne duże i wygodne auto,gratuluję zakupu
Zawsze mi się podobał ten model chociaż według mnie jeszcze fajniejszy jest CX70.
Jednak przy moim wzroście od jakiegoś czasu preferuję wyższe auta typu SUV tak jak i Zafira (Van) przynajmniej nie wysiadam jak z taczki oczywiście dotyczy mojej osoby.
Bezawaryjności i miliona km
Zgodzę się że XC jest fajniejsze ale i od razu przy zakupie droższe o jakieś 10k z tego samego roku.
Co do wzrostu to mam prawie 1,9m i fakt wsiadanie i wysiadanie nie tak jak w Zosi ale rekompensują to mega wygodne fotele