Komunikat - skontaktuj się z serwisem
Moderator: Sebu$
- dawkus
- Przeglądacz
- Imię: Dawid
- Auto: Zafira
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: ZZZ
Komunikat - skontaktuj się z serwisem
Witam,
od czasu do czasu mam komunikat... coś w stylu samochód uszkodzony skontaktuj się z serwisem.
Macie coś podobnego w waszych "Czafirach?"
Co lepsze nie wpływa to kompletnie na jazdę... poprostu wyskoczy, wystraszy i nic... jedzie normalnie.
od czasu do czasu mam komunikat... coś w stylu samochód uszkodzony skontaktuj się z serwisem.
Co lepsze nie wpływa to kompletnie na jazdę... poprostu wyskoczy, wystraszy i nic... jedzie normalnie.
Rozumiem ja takiego jak Twój nie miałem, ale mnie pokazał się parę razy komunikat o nieprawidłowym ciśnieniu w kołach, pomimo tego że koła z czujnikami były w garażu a ja 20km od domu, kolejna ciekawa informacja to nie działający system poziomowania świateł. Sprawdzam wszystko działa po za łączeniu lampy się rozjeżdżają zjeżdżają góra dół i ustawiają się - wszystko działa i świeci a komunikat jest.
- radzizdo
- Debiutant
- Model:
- Kontakt:
Wyskoczył mi ten komunikat wczoraj z jednoczesna utrata mocy. Najlepsze jest to ze nie zapaliła się żadną kontrolka sugerująca ze coś się mogło "skończyć". Jutro wybieram się do serwisu na komputer, może coś się uda ustalić. Dodam tylko ze auto ma dopiero 30tys. km przebiegu.dawkus pisze:Witam,
- evolution1zafir
- Mieszkaniec
- Imię: EVO
- Auto: Opel Zafira C Cosmo
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: A20DT
Zazwyczaj z krytycznym komunikatem jest utrata mocy i ograniczenie prędkości, chyba do 80km/h.
Zafira C
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )
Meriva B FL
Insignia A
Vivaro A FL,B
Vectra C FL
Corsa C
AstraG,H ,J
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
(Megane-1(coupe,hatchbck, kombii) , Fiat:Punto, CC,Mazda 626,Ford Transit i Taunus )