Problem z reflektorami i kierunkowskazami
-
leconn
Problem z reflektorami i kierunkowskazami
-
ANDROX
sprawdzałeś op-com'em kody błędów?
(jak nie masz coma to metoda "pedałowania")
PS. po podmianie reflektorów odłącz aku na kilka minut. Bo CAN przy wykryciu usterki odcina zasilanie na całej linii i przy wymianie głupiej żarówki reflektor przestaje działać
(jak nie masz coma to metoda "pedałowania")
PS. po podmianie reflektorów odłącz aku na kilka minut. Bo CAN przy wykryciu usterki odcina zasilanie na całej linii i przy wymianie głupiej żarówki reflektor przestaje działać
-
leconn
sprawdzałem op-comem błąd B2575-05 dotyczy przerwy w zasilaniu lampy co do kierunkowskazów zadnych błedów robiąc test pokazuje ze działają a nie działają dziś wyjołem skrzynkę bezpieczników sprawdziłem piny od kierunkówz kostki do skrzynki i z bocznych do skrzynki i przejśćie jest do swiateł mijania tez ale nie znalazłem pinu od swiateł co idzie do skrzynki z zasilaniem teraz przestały swiecić tez postojowe gdzie znajduje się modół świateł po kierownicą????
-
leconn
witam problem z światłami rozwiązany pomogła wymiana modółu UEC ale teraz wywala mi błędy U-2140-71 B-3977-00 P-1625-62 modół wziołem z auta opel vectra o tych samych numerach jak wchodzę w op-comem do UEC to wyswietla mi mój
vin ale moim kodem nie mogę sie zalogować a z tamtego auta niemam pinu wyczytałem ze uec nieczeba adoptacji i pinu a chyba czeba
vin ale moim kodem nie mogę sie zalogować a z tamtego auta niemam pinu wyczytałem ze uec nieczeba adoptacji i pinu a chyba czeba