Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No to wysyłamy "kogoś" do garażu
Niechaj pije z nami
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
fredas pisze: ↑16 sty 2021, 15:00
Przy fotelach są zaczepy a przy tylnej belce są dwie przelotki to tam się haczy
Ale to nie jest ta siatka. Wiem o której piszesz. Ta ma długość ok. 25 cm i szerokośc ok. 15 cm. i jest w formie "torebki", kieszeni itp
a poza tym, to ten tego .... trzy koleżanki się przysiadły na 285 kilometrze
Załączniki
202020.jpg (20.04 KiB) Przejrzano 995 razy
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
fredas pisze: ↑03 lut 2021, 08:15
Jak na amerykanckim wozie
i wszytsko jasne
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie: Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH Opel Zafira B OPC Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6
Kocur pisze: ↑09 lut 2021, 08:15
Seba, zrobiłeś 7 tys km w ciągu tygodnia ???
To jest zawsze z 30 dni
Racja Rysiu - machnąłem się. Dzięki za podpowiedź . Ale i tak 7 tys/miesiąc to dla mnie szokujący przebieg ....
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6. Obecnie: Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH Opel Zafira B OPC Audi A4 B6 S4 Cabrio 3.0 V6