kratka między bagażnikiem
Moderator: Sebu$
-
- Imię: Wojciech
- Auto: Opel Zafira C 2.0CDTI
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: Z20DTH
Cześć, Zafira c Tourer 5 osobowa, poszukuję patentu na kratkę między ostatnim rzędem siedzeń a przestrzenią bagażnika. Na podsufitce nie ma uchwytów
- krisrech
- Debiutant
- Imię: Krystian
- Auto: Opel Zafira C 1.4T
- Oznaczenie silnika: B14NET
@qrzyh niestety tak jak pisałem wyżej nie mam tych miejsc na uchwyty kratki(tam gdzie wchodzą te bolce) wiec oryginał odpada.
Nie wiem czemu jedne samochody je mają inne nie- czy wynika to z z tego że 7 osobowe jej nie posiadają?
Nie wiem czemu jedne samochody je mają inne nie- czy wynika to z z tego że 7 osobowe jej nie posiadają?
- krisrech
- Debiutant
To może z innej strony się do tego zabrać. Dużo zachody jest aby takie uchwyty zamontować ? Jaki tutorial ktoś posiada i linki do zakupu?
- krisrech
- Debiutant
To z innej beczki, czy przegroda z aukcji poniżej spełni swoje zadania i utrzyma bagaże na swoim miejscu np podczas gwałtownego hamowania?
https://allegro.pl/oferta/przegroda-bag ... essagecopy
https://allegro.pl/oferta/przegroda-bag ... essagecopy
-
- Przeglądacz
- Imię: występuje :)
- Auto: Zafira B
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: A17DTJ
NIE.
mam chyba taka sama siatke w corsie. mocowana jest srubkami m6 - hakami i plastkowymi motylkami jako nakretki. zaczepione o zaglowki. A te boczne elementy sa "zamontowane" na plastikowe zatrzaski do centralnej czesci.
ogolnie cienkie, wiotkie i chinska wytrzymalosc. ja uzywam jako kratki dla psa, zeby nie wsadzal lba nad siedzenia. i tylko do tego sie to nadaje.
to raczej "kratka psychologiczna"
mam chyba taka sama siatke w corsie. mocowana jest srubkami m6 - hakami i plastkowymi motylkami jako nakretki. zaczepione o zaglowki. A te boczne elementy sa "zamontowane" na plastikowe zatrzaski do centralnej czesci.
ogolnie cienkie, wiotkie i chinska wytrzymalosc. ja uzywam jako kratki dla psa, zeby nie wsadzal lba nad siedzenia. i tylko do tego sie to nadaje.
to raczej "kratka psychologiczna"
- basti_seba
- Mieszkaniec
- Imię: Seb
- Auto: ZC 1.4T Enjoy
- Oznaczenie silnika: B14NEL
Powinien być szablon razem z nimi do wycięcia w podsufitce.
W zestawie powinny być też takie kolucha metalowe, przykręcane na dole, do których łapiesz siatkę u spodu.
Oryginalna siatka jest świetna.