Czy ktoś z okolic mógłby zerknąć na to auto?
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... DufVp.html
Jakie są Wasze opinie na temat takiego zestawienia - 2.0 diesel i automat?
Proszę o opinie.
Moderator: Tunio999
Dokładnie tak jak piszesz najlepsze auta na świecie też nie pozbawione są wad tylko że te firmy starają się je usuwać a Opel nie spieszy się z tymTazz pisze: 26 lut 2021, 23:07 Co jak co ale w każdym aucie są jakieś mankamenty, nie ma auta beż wad...
Nie wiem skąd czerpiesz informacje o dobrej sprzedaży aut firmy Opel bo do mnie docierają trochę inne że od 20 lat nie było tak złego roku jak ten ale to wiadomo dlaczego (Covid) o salony opla niestety robią bokami Niemcy nie chcą kupować Opla bo twierdzą że to już nie jest Niemieckie auto (GM) i inne firmy rządzące w Oplu .Wiadomości mam z pierwszej ręki z salonów OplajanekW67 pisze: 27 lut 2021, 19:59 Insignia wyzbyła się już większości chorób wieku dziecięcego i to już jest całkiem inny samochód niż pierwsza wersja. Z resztą na rynku niemieckim, notuje lepsze wskaźniki sprzedaży niż Passat, co u nich jest rzeczą niewyobrażalną, żeby Opel był lepszy od VW.
Nawiązując do posta Kolegi Pszczyna, trochę bez sensu jest wyliczanie błędów i możliwych usterek jakiegoś modelu auta.
W tej chwili, każde nowe auto jest autem podwyższonego ryzyka. Auta teraz konstruują księgowi, a nie inżynierowie, auto ma być tanie w produkcji, drogie w sprzedaży i przynosić jak największy zysk dla firmy. Naprawdę dobre auta zanikły wraz z XX-tym wiekiem.
A tak na marginesie dodam, że nasze Zafiry statystycznie też nie grzeszą bezawaryjnością, a jednak je kupujemy!
Od 1936roku kiedy to GM kupiłtwierdzą że to już nie jest Niemieckie auto (GM) i