Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Przedstawiam swoją Zafirę B 1.9 cdti automat 150km
obecnie dołożone ma felgi 18 cali 7,5J et 37 z oponami 225/40R18
dystans przód 18mm tył 25mm
zawieszenie -30 mm (fizycznie jest około -50 od serii)
końcówka tłumika
przednia dokłdka wjedzie na dniach
Ostatnio zmieniony 03 mar 2021, 19:05 przez Rybka, łącznie zmieniany 2 razy.
Fajna maszynka, ładnie utrzymana Podpowiedz nam jeszcze - co to czarny "wichajster" z przodu na masce ?
Ostatnio zmieniony 02 mar 2021, 21:24 przez Kocur, łącznie zmieniany 1 raz.
kolejno: Opel Corsa 1.2i, Opel Astra 1.6i, Opel Calibra 2.0i, Opel Zafira A 2.0 DTL 16V., Corsa B 1.2 16V, Astra Bertone Cabrio 1.6, Opel Zafira B Cosmo Panorama DTH. Obecnie:
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Tazz pisze: 03 mar 2021, 08:42
Fajna sztuka jakieś plany na mody? Będzie więcej irmschera? coś z mocą?
Bezawaryjności i wydatków tylko przy dystrybutorze
tak, w tym sezonie zawieszenie gwintowane , progi i tylna dokładka plus spoilerem oraz nowe felgi na lato . Ten setup ze zdięć zostaje na zimę. Co do mocy na chwilę obecną chcę doprowadzić zośkę do jak najlepszej kondycji technicznie i dopiero po tym będę coś działał.
Tazz pisze: 03 mar 2021, 08:42
Fajna sztuka jakieś plany na mody? Będzie więcej irmschera? coś z mocą?
Bezawaryjności i wydatków tylko przy dystrybutorze
tak, w tym sezonie zawieszenie gwintowane , progi i tylna dokładka plus spoilerem oraz nowe felgi na lato . Ten setup ze zdięć zostaje na zimę. Co do mocy na chwilę obecną chcę doprowadzić zośkę do jak najlepszej kondycji technicznie i dopiero po tym będę coś działał.
Prawidłowo
Byly:
Astra F 1.6 htb
Omega 2.2 sedan
Zafira (z19dth + virus)
Zafira OPC (z20leh)
Przejściowe
VW polo (1.6) htb
seat Cordoba Vario (1.6)
Ford Focus (1.6 TDCI) Htb
Żonowozy:
audi A4 1999 (1.6)