Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Banalna sprawa
1-otwierasz tylną klapę
2-w górnej części podsufitki jest plastikowa osłona poprzek auta ,podważasz i wyskakuje z zaczepów
3- ręka pomiędzy podsufitkę a dach widać nakrętkę, płaskim kluczem odkręcasz ją i wypinasz wtyki kabli
4-antena twoja
Na Alle--drogo pojawiły się ostatnio uszczelki do zafiry pamiętaj iż są inne do Navi i bez Nawi
Moja jak na zdjęciu, jak strumieniem wody trafiłem w antenę , paczek a tam sruuuuu coś się oderwało i zleciało na Polsacie myjni , na ale-drogo pełno ale tej co na zdjęciu to na lekarstwo widziałem. Zobaczę w ASO jak groszowe sprawy , to zamówię tam , niż używkę w podobnym stanie i powtórka z rozrywki .
A na razie szara taśma zabezpiecza.
ceki70
Przy pisaniu towarzysz mi dysleksja, dysortografia, dysgrafia,
Hee , heee ASO podstawa anteny bodajże 614 zł ! uszczelka NIE WYSTĘPUJE jako część tylko w komplecie , ja dorabiałem swoja ręcznie.
Na ALL widziałem nowe bo nigdy ich nie było , szukaj dokładnie bo były
Mam inną, ta raczej nie będzie pasować do podstawy mojej anteny, w ASO kupowałem podkładkę gumowa , ta koło ręcznego hamulca, a cena identyczna jak na all-drogo, ale dzięki za info .
ceki70
Przy pisaniu towarzysz mi dysleksja, dysortografia, dysgrafia,
Co do BODKA nie mam wiedzy ,sam od paru miesięcy nie mam odpowiedzi na pytanie czujników.
Uszczelka z VW może podejść lecz to tylko metodą prób z Astry szybciej z uwagi na podobne rozwiązania choć nie wszystkie
Ostatnio zmieniony 23 lut 2021, 09:02 przez Pszczyna, łącznie zmieniany 1 raz.
ceki70 pisze: 22 lut 2021, 23:09
A orientujesz się czy ktoś przejął temat Bodka ten od części katalogowych?
To pytanie zadaj w dziale dla Adminów i Moderatorów
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....