Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaczy spot u mnie na "mieście"
No wstyd się nie zjawić
LISTA OBECNOŚCI:
1. Karaluchy z potomstwem
2. Niki2005 komplet
3. Gregor1987 z ładniejszą połówką
4. Sebu$ z potomstwem i piesutem
5. wojtowcwa rodzinka się melduje na "zLODa"
6. Czesław + Komplet
7.Gosiaczek_ki + zobaczymy kto
ewentualnie jest miejsce nad rzeką z zadaszeniem i możliwością rozpalenia ogniska
"ewentualnie jest miejsce nad rzeką z zadaszeniem i możliwością rozpalenia ogniska "
Ooo takiej informacji nam było trzeba także "zLOD" odbędzie się mimo wszystko jeżeli będzie padać to z parkingu leśnego podjedziemy tam nad rzekę (nie wiem gdzie to wiec proszę Gosia bądź to nas pokierujesz ) .
Ostatnio zmieniony 11 mar 2021, 19:51 przez Karaluchy, łącznie zmieniany 1 raz.
Mama przenośnego micro grilla na 4 kiełbaski, ale bez gofrów jakby co
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Karaluchy pisze: 12 mar 2021, 20:36
Prognozy pogody na niedzielę na tę chwilę pokazują lekkie zachmurzenie bez deszczu i 9 stopni oby tak było moooodlmy sięęęę
Karaluchy pisze: 12 mar 2021, 20:36
Prognozy pogody na niedzielę na tę chwilę pokazują lekkie zachmurzenie bez deszczu i 9 stopni oby tak było moooodlmy sięęęę
Cały różaniec odmówić
I to tak z 20 razy żeby się sprawdziło
Żyj tak jakby jutra miało nie być...
Na forum czasami przebywa żona Pana i władcy
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Moi drodzy, po mocnym przeanalizowaniu sprawy doszedłem do wniosku, że jednak nie przyjedziemy na Spota . Mamy czasy "srandemiczne", których się nie boję ale muszę dmuchać na zimne bo nie chcę aby mi przełożyli zabieg. Także życzę Wam udanego SPOTa, będę Was obserwował sprzed ekranu monitora .
"Jeśli raz posmakowałeś latania, będziesz już zawsze chodził
z oczami utkwionymi w niebo.
Bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić."
Leonardo da Vinci
wojtowca pisze: 13 mar 2021, 12:02
Moi drodzy, po mocnym przeanalizowaniu sprawy doszedłem do wniosku, że jednak nie przyjedziemy na Spota . Mamy czasy "srandemiczne", których się nie boję ale muszę dmuchać na zimne bo nie chcę aby mi przełożyli zabieg. Także życzę Wam udanego SPOTa, będę Was obserwował sprzed ekranu monitora .
Szkoda ale wiadomo, że zdrowie jest najważniejsze.
Jeszcze będzie okazja się spotkać i oby juz w normalnych czasach:)
Żyj tak jakby jutra miało nie być...
Na forum czasami przebywa żona Pana i władcy