Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czesław pisze: 10 maja 2021, 20:07
Cyt. " Proste jak sprzęt inżynierski armii radzieckiej - Koparka Wieloczerpakowa BTM-3 Koniec " cyt. Najczęściej używana do drenażu pól ornych
Zgadza się ale w czasie pokoju
Sebu$ pisze: 10 maja 2021, 02:19
Proste jak sprzęt inżynierski armii radzieckiej - Koparka Wieloczerpakowa BTM-3 Spoiler
chabretti pisze: 12 maja 2021, 16:35
No i będą dalej jeździć jak pługi wirnikowe na Uralach wyciągane w czasie W. Nie ma elektroniki i niema co się psuć
Właściwe zajecie tego sprzętu to kopanie okopów ,a w czasie pokoju wszelakie zastosowanie
chabretti pisze: 12 maja 2021, 16:35
No i będą dalej jeździć jak pługi wirnikowe na Uralach wyciągane w czasie W. Nie ma elektroniki i niema co się psuć
Właściwe zajecie tego sprzętu to kopanie okopów ,a w czasie pokoju wszelakie zastosowanie
Richardo sobie wykopał kanał pod Zosie, aby remonty robić
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Wojti pisze: 14 maja 2021, 21:42
No Rysiu zaszalałes ale tak trzeba Zafcia znowu pochodzi sporo km
Miejmy nadzieję że tak będzie
Dodano po 15 minutach 41 sekundach:
Dzisiaj turbo zamontowane cały osprzęt i odebrany filtr dpf. Jutro zostanie tylko montaż wydechu i próba generalna mam pytanie czy trzeba przez komputer zainicjować dpf-a ?tak żeby widział że jest tzw nowy?
Ostatnio zmieniony 14 maja 2021, 23:09 przez fredas, łącznie zmieniany 1 raz.
Uruchomienie Zofi odbyło się bez problemu i po wyjechaniu z warsztatu tadam http://imgur.com/a/uUM86q9
Podwójne święto dywizjonu 303
Dodano po 1 godzinie 39 minutach 44 sekundach:
I jeszcze wydruk z pralni dpf http://imgur.com/a/F2Am8hv
Tylko mam mały problem pokazuje że jest 80% nasycenia, komputer trzeba powiadomić o nowym filtrze. Jak to zrobić? Ktoś już to przerabiał?