Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
i już wiem, że nie jestem stary - jestem po prostu RETRO ....
Czesław pisze: ↑23 cze 2021, 19:28
Prezes zgnije Ci to LoPeCe od ciągłego mycia tym kwasem bo ta piana to jest kwas
Panie Czesłwie zapraszam na SPA, Pan pokaż jak to się myje
Nie jestem gruby i nie mam nadwagi. Wyniki są poprawne ! Ale kurde wyszło mi, że mam znaczny niedobór wzrostu
Czesław pisze: ↑23 cze 2021, 19:28
Prezes zgnije Ci to LoPeCe od ciągłego mycia tym kwasem bo ta piana to jest kwas
Panie Czesłwie zapraszam na SPA, Pan pokaż jak to się myje
Ja nie będę Ci pokazywał ja Ci wytłumaczę -- Bierzesz wiadro gąbkę i myjesz potem drugie wiadro i spłukujesz tak ze trzy razy następnie bierzesz pastę i polerujesz musisz zacząć wcześnie żeby do wieczora zdążyć
Ostatnio zmieniony 23 cze 2021, 19:36 przez Czesław, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmmmmm,
jednak powinieneś mi to pokazać i poświęcić ten cały dzień
Sprzęt zacny. Miałem kilka z tej kolekcji.
Zostalem przy Onkyo i B&W.
Trafiłeś w moje zaintwresowania